Bu hafta iphone 7 alabilirim.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FK5896
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

FK5896

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Telefonu aldığım mağazayı mahkemeye vermiş, davayı kazanmıştım. Bu hafta yüksek ihtimal paramı alıyorum.
Alacağım para 3200 tl. Iphone 7 128 gb almak istiyorum. Ama bir kaç gün önce zam geldi. Bu da benim şanssızlığım. ( hemen hemen hayatımın her alanında en az bu kadar şanssızım ) neyse sahibindende 3500 civarı buldum bir kaçtane ama bazıları faturaya ek almış kutusu açılmamış. İyi güzel ama fatura adamın üstüne. Faturayı kendi üstüme alma şansım var mıdır? Yarın bir gün yine şikayetçi olup hakem heyetine başvurabilirim. O zaman lazım olacak fatura. Ya da serviste tamire ya da değişime girdiği zamanda lazım olur mu bilmiyorum. Fatura benim üstüme olmalı, 2 yıl apple tr garantili , 128 gb ve max. 3500 tl olmalı. Var mı böyle gördüğünüz bir ilan yada alabileceğim bir yer?

Birde iphone a pc den film müzik veya pdf dosyaları indirip yüklemek mümkün mü? Yada direk telefona indirmek?
Bazıları olmadığını söylüyor..

S7 edge de alabilirdim ama samsungtan çok çektim. Özellikle servisinden. Ve zamansız kasılmalarından. Amoled yanığıda çabası.
Yardımcı olursanız mutlu olurum arkadaşlar.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Telefonu aldığım mağazayı mahkemeye vermiş, davayı kazanmıştım. Bu hafta yüksek ihtimal paramı alıyorum.
Alacağım para 3200 tl. Iphone 7 128 gb almak istiyorum. Ama bir kaç gün önce zam geldi. Bu da benim şanssızlığım. ( hemen hemen hayatımın her alanında en az bu kadar şanssızım ) neyse sahibindende 3500 civarı buldum bir kaçtane ama bazıları faturaya ek almış kutusu açılmamış. İyi güzel ama fatura adamın üstüne. Faturayı kendi üstüme alma şansım var mıdır? Yarın bir gün yine şikayetçi olup hakem heyetine başvurabilirim. O zaman lazım olacak fatura. Ya da serviste tamire ya da değişime girdiği zamanda lazım olur mu bilmiyorum. Fatura benim üstüme olmalı, 2 yıl apple tr garantili , 128 gb ve max. 3500 tl olmalı. Var mı böyle gördüğünüz bir ilan yada alabileceğim bir yer?

Birde iphone a pc den film müzik veya pdf dosyaları indirip yüklemek mümkün mü? Yada direk telefona indirmek?
Bazıları olmadığını söylüyor..

S7 edge de alabilirdim ama samsungtan çok çektim. Özellikle servisinden. Ve zamansız kasılmalarından. Amoled yanığıda çabası.
Yardımcı olursanız mutlu olurum arkadaşlar.
kardeş sağdan soldan araman lazım yoksa zor fiyatlar şansına fırladı...

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Abi ne zaman bişey yapmaya kalkışsam hep bir şey oluyor ya araştırıyorum ama çok seçenek yok maalesef
kardeş zaten şuan aslında bir şey ler almak için bence uygun zaman değil dolar bir düşsün bence bekle...

FK5896

Asistan
Reaksiyon puanı
22
kardeş zaten şuan aslında bir şey ler almak için bence uygun zaman değil dolar bir düşsün bence bekle...
Haklısın kardeşim ama çarşamba gününden sonra telefonsuz kalıcam dolar düşse bile apple ın indirip yapmasıydı falan kim bilir kaç ayı bulur. Bende telefonsuz kalamam [emoji17]

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
Xperia XZ ve HTC 10 da bakabilirsiniz hem uzun süre gidecek cihazlar hem daha uygun fiyata bulunuyorlar.

FK5896

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Xperia XZ ve HTC 10 da bakabilirsiniz hem uzun süre gidecek cihazlar hem daha uygun fiyata bulunuyorlar.
Onlarada baktım ama bayağı bir çekingenim. Özellikle servis konusunda. Diğer yandan birde ios'un tadına bakmak istiyorum. Ama şuan samsungun servisine güvensem s7 edge alabilirdim..

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Faturanın başkasının üstüne olması sorun değil bir keğıda cihazon imei seri numarasını ve vihazımı şu tc nolu kişiye kendi isteim ve rızam ile şu fiyata satttım diye yazdır tc ad soyad imza al keğıda sakla birşey olmaz
--- Gönderi Güncellendi ---
Düzenliyorum daha yararlı olsun;

../../.... Tarihinde ............ İmei nolu ........... Seri numaralı iphone 7 128gb gold akıllı cep telefonu şu ........... şu isimli ve TC nolu kişi şahsımın rızası ve isteği üzerine ....... fiyata sattım.

Satıcı ; Alıcı:
isim soyad: isim soyad:
TC: TC:
İmza: imza

FK5896

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Faturanın başkasının üstüne olması sorun değil bir keğıda cihazon imei seri numarasını ve vihazımı şu tc nolu kişiye kendi isteim ve rızam ile şu fiyata satttım diye yazdır tc ad soyad imza al keğıda sakla birşey olmaz
--- Gönderi Güncellendi ---
Düzenliyorum daha yararlı olsun;

../../.... Tarihinde ............ İmei nolu ........... Seri numaralı iphone 7 128gb gold akıllı cep telefonu şu ........... şu isimli ve TC nolu kişi şahsımın rızası ve isteği üzerine ....... fiyata sattım.

Satıcı ; Alıcı:
isim soyad: isim soyad:
TC: TC:
İmza: imza
Evet bu dediğiniz mantıklı teşekkür ederim

FK5896

Asistan
Reaksiyon puanı
22
3500 e buldum bir tane başkasının üstüne faturalı ama 2 yıl apple garantili ve sıfır açılmamış kutu. Almak istiyorum ama kararsızım biraz.. umarım sorun yaşamam özellikle faturayla ilgili. Turkcellden alınma telefon. Şimdi telefonu alacağım adama satmış ondanda ben almayı düşünüyorum ama ne kadar mantıklı bilmiyorum...