Soru Bu Güncellemeyi Yapsam Telefon Çökermi

Reaksiyon puanı
63
elimde poco x3 var yeni bir günceleme geldi bu güncellemeyi yaparsam bir arkadaş çökebilir dedi neden dedim rootlu dedi sizce çökermi?

Vexana Ripper ?

Asistan
Reaksiyon puanı
89
Niye çöküyormuş onu sor arkadaşa çok biliyor o arkadaş niye çöksün telefon inanma yok öyle bişi
Telefonu Yeni Özellikler Gelmesi ve Hataların gitmesi için güncelleriz zatn
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaş yazılımcı falan herhalde :) Sen arkadaşına bakma dostum. O güncellemeler zaten telefonun çökmesin diye geliyor.
Evet

Daha fazla güncellemezsen kapanma ihtimali var

degurechaff

Öğrenci
Reaksiyon puanı
23
Yurtışı olması bir etken değil. Gelen güncellemerlin hepsi aynı model ve telefonlara geliyor. Örneğin o telefona ne zaman geldiyse aynı şekilde ABD'de o telefonu kullanan kişiye de geldi. Telaş etmenize gerek yok

Reaksiyon puanı
63
Arkadaş yazılımcı falan herhalde :) Sen arkadaşına bakma dostum. O güncellemeler zaten telefonun çökmesin diye geliyor.
yurt dışı bir telefi
Yurtışı olması bir etken değil. Gelen güncellemerlin hepsi aynı model ve telefonlara geliyor. Örneğin o telefona ne zaman geldiyse aynı şekilde ABD'de o telefonu kullanan kişiye de geldi. Telaş etmenize gerek yok
peki imeil yada robot gidebilirmi

Reaksiyon puanı
63
Robot olarak neyi kastettiniz anlamadım ama cihazda herhangi bir silinme durumu olmuyor. Olacak tek şey güncelleme ile gelen yeniliklerdir.
root yanlış yazmışım

Eğer telefonun yurtdışı root imei kayıtlı ise dediği doğru.Güncelleme yaptığın anda imei gider.Cihaz Xiaomi garantili ise bir şey olmaz.
evet yurt dışı bir telefon imel atıldı

Reaksiyon puanı
63
Bir işlem uygulamadıysan rootlu değildir. Eğer yurtdışından geldiği için root şüphen varsa olmasın. Root yoktur merak etme :) Rahatlıkla telefonunu güncelleyebilirsin
şimdi root varmı diye bakcam

şimdi root varmı diye bakcam
bu rootlu değil mi demek IMG_20210529_190953.jpg