scooby doo sever
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 63
elimde poco x3 var yeni bir günceleme geldi bu güncellemeyi yaparsam bir arkadaş çökebilir dedi neden dedim rootlu dedi sizce çökermi?
Niye çöküyormuş onu sor arkadaşa çok biliyor o arkadaş niye çöksün telefon inanma yok öyle bişielimde poco x3 var yeni bir günceleme geldi bu güncellemeyi yaparsam bir arkadaş çökebilir dedi neden dedim rootlu dedi sizce çökermi?
Telefonu Yeni Özellikler Gelmesi ve Hataların gitmesi için güncelleriz zatnNiye çöküyormuş onu sor arkadaşa çok biliyor o arkadaş niye çöksün telefon inanma yok öyle bişi
EvetArkadaş yazılımcı falan herhaldeSen arkadaşına bakma dostum. O güncellemeler zaten telefonun çökmesin diye geliyor.
yurt dışı bir telefonArkadaş yazılımcı falan herhaldeSen arkadaşına bakma dostum. O güncellemeler zaten telefonun çökmesin diye geliyor.
KatılıyorumYurtışı olması bir etken değil. Gelen güncellemerlin hepsi aynı model ve telefonlara geliyor. Örneğin o telefona ne zaman geldiyse aynı şekilde ABD'de o telefonu kullanan kişiye de geldi. Telaş etmenize gerek yok
yurt dışı bir telefiArkadaş yazılımcı falan herhaldeSen arkadaşına bakma dostum. O güncellemeler zaten telefonun çökmesin diye geliyor.
peki imeil yada robot gidebilirmiYurtışı olması bir etken değil. Gelen güncellemerlin hepsi aynı model ve telefonlara geliyor. Örneğin o telefona ne zaman geldiyse aynı şekilde ABD'de o telefonu kullanan kişiye de geldi. Telaş etmenize gerek yok
Robot olarak neyi kastettiniz anlamadım ama cihazda herhangi bir silinme durumu olmuyor. Olacak tek şey güncelleme ile gelen yeniliklerdir.yurt dışı bir telefi
peki imeil yada robot gidebilirmi
Eğer telefonun yurtdışı root imei kayıtlı ise dediği doğru.Güncelleme yaptığın anda imei gider.Cihaz Xiaomi garantili ise bir şey olmaz.elimde poco x3 var yeni bir günceleme geldi bu güncellemeyi yaparsam bir arkadaş çökebilir dedi neden dedim rootlu dedi sizce çökermi?
root yanlış yazmışımRobot olarak neyi kastettiniz anlamadım ama cihazda herhangi bir silinme durumu olmuyor. Olacak tek şey güncelleme ile gelen yeniliklerdir.
evet yurt dışı bir telefon imel atıldıEğer telefonun yurtdışı root imei kayıtlı ise dediği doğru.Güncelleme yaptığın anda imei gider.Cihaz Xiaomi garantili ise bir şey olmaz.
Telefonu rootlu ise güncelleme almaz. Hatanız var .root yanlış yazmışım
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet yurt dışı bir telefon imel atıldı
rootlu mu değilmi nasıl bakıyoruzTelefonu rootlu ise güncelleme almaz. Hatanız var .
Bir işlem uygulamadıysan rootlu değildir. Eğer yurtdışından geldiği için root şüphen varsa olmasın. Root yoktur merak etmerootlu mu değilmi nasıl bakıyoruz