Bu gün tam 16 dersimiz var.

Reaksiyon puanı
645
Evet bu gün tam 16 adet dersimiz var. 9.30 gibi ilk dersime gireceğim. Aralıksız akşam 7.30'a kadar falan dersim var. Cidden bir çocuğun bu kadar saat bilgisayara bakması normal mi?
Öğretmenler resmen kafasına göre ders koyuyor. Dün 3 dersimiz varken bu gün 16 dersimiz var. Bunu şikayet edebileceğimiz bir yer yok mu gerçekten?

Bu arada 5 dersin saati belli değil. Diğer 11 dersin saati belli.
8 derse gir gerisine girme velini ararlarsa durumu izah edersin anlayışla karşılar bence

newcastleunited

Doçent
Reaksiyon puanı
359
Tabi ki fazla. Verimsiz olur, hem öğretmen, hem öğrenci açısından.
Bunu sen biliyorsan diğer öğretmenlerde farkındadır ben öğretmenlerin kafasına göre koyduğunu düşünüyorum ilgisiz bir okul ve ilgisiz öğretmenler olursa neden olmasın

Berat yapıcı 88

Profesör
Reaksiyon puanı
866
Son düzenleme:

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,547
Dersler hâlâ bitmedi :) Kafam şişti yemin ediyorum. Bi de hazırlık sınıfında ingilizce öğrenirim diye kaldım. Öğrettikleri ingilizce B1 seviyesinin ötesine geçemiyor. Geçiş sınavında C1 seviyesinde falan sormuşlardı yaklaşık :D

MustiRG07

Profesör
Reaksiyon puanı
1,798
Dersler hâlâ bitmedi :) Kafam şişti yemin ediyorum. Bi de hazırlık sınıfında ingilizce öğrenirim diye kaldım. Öğrettikleri ingilizce B1 seviyesinin ötesine geçemiyor. Geçiş sınavında C1 seviyesinde falan sormuşlardı yaklaşık :D
Allah sabır versin