MustiRG07
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,798
Beyler bizimki kebap gibi saat 8.30 da başlıyor 13.00 da bitiyor xd
AA benimkide aynısıBeyler bizimki kebap gibi saat 8.30 da başlıyor 13.00 da bitiyor xd
Nerede oturuyon knk bide aynı okulmuşuz jsjsjsjAA benimkide aynısı
Gaziosmanpaşda da büyük ihtimalle farklıdırdaNerede oturuyon knk bide aynı okulmuşuz jsjsjsj
söylediydimtBen Antalya Alanyada oturuyorum knk
Büyük htimalle hocanız müdürle konuşmuştur demiştirki benim 2 gün işim var o dersleri bugün yapabilirmiyim diye,şaşırdıkmı hayır Türkiyenin eğitim sistemiDersleri ayarlarken müdür görmüyor mu acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekli dosyayı görüntüle 129971
Bu da kanıtıYarın 2 gün yine ders yok. Niye böyle bir program yapmışlar aklım almıyor.
Bunu türkiyenin eğitim sistemiyle nasıl bağdaştırdın anlamadımBüyük htimalle hocanız müdürle konuşmuştur demiştirki benim 2 gün işim var o dersleri bugün yapabilirmiyim diye,şaşırdıkmı hayır Türkiyenin eğitim sistemi
Aynen,ders programını umursamayan hocalara var,ders programına uymak yerine ders programını kendilerine uyduruyorlar.Büyük htimalle hocanız müdürle konuşmuştur demiştirki benim 2 gün işim var o dersleri bugün yapabilirmiyim diye,şaşırdıkmı hayır Türkiyenin eğitim sistemi
Türkiye'nin öğretmenleri eğitim sisteminin bir parçasıBunu türkiyenin eğitim sistemiyle nasıl bağdaştırdın anlamadım
Meb saten siz kendiniz oluşturun diyor kardeşimAynen,ders programını umursamayan hocalara var,ders programına uymak yerine ders programını kendilerine uyduruyorlar.
Türkiye'nin öğretmenleri eğitim sisteminin bir parçası
İşte sorun bu,öğrenciyi düşünmeden ders programı yapılmasıMeb saten siz kendiniz oluşturun diyor kardeşim
o dediğin o kadar kolay olmaztüm öğrenciler 1 hafta derse girmeyerek boykot edelim azaltsınlar dersi
Bizimde 12 dersimiz var. Birde üstüne deneme.Evet bu gün tam 16 adet dersimiz var. 9.30 gibi ilk dersime gireceğim. Aralıksız akşam 7.30'a kadar falan dersim var. Cidden bir çocuğun bu kadar saat bilgisayara bakması normal mi?
Öğretmenler resmen kafasına göre ders koyuyor. Dün 3 dersimiz varken bu gün 16 dersimiz var. Bunu şikayet edebileceğimiz bir yer yok mu gerçekten?
Bu arada 5 dersin saati belli değil. Diğer 11 dersin saati belli.
Türkiyede öğrencinin bir değeri yoktur onlar sadece eğitilmek için gelir onların ne düşündükleri önemli değil tek kural hayvan gibi çalışmak zorundasınİşte sorun bu,öğrenciyi düşünmeden ders programı yapılması
Reis valla baya bir okulda en fazla 8 saat felan sizin okulda öyleyse bilemem kardeş o sizin okulun sorunuİşte sorun bu,öğrenciyi düşünmeden ders programı yapılması
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, olmazsa il Milli Eğitim Müdürlüğü, yine olmazsa MEB ile iletişime geçmeyi deneyin.Önümüzdeki hafta tatil zaten. Önceden yine oluyordu. Alakasız saatlere ders koyuyorlardı. Dün 7'de matematik dersi vardı. Önümüzdeki 3 gün ise tamamen boş. Neden böyle anlamıyorum.
Hee siz ders çalışmayın direk 5000 6000 tllik işe girin siz öylemi istiyorsunuz hayatta bir şey elde etmek için çabalaman gerekir ondan sonra doktor olunca keyfine diyecek kalmazTürkiyede öğrencinin bir değeri yoktur onlar sadece eğitilmek için gelir onların ne düşündükleri önemli değil tek kural hayvan gibi çalışmak zorundasın
Şuan doktorları zorluyorlar ama doktorların eski hayatı çok iyiydi adamlar saat 5 te işten eve gidiyorduHee siz ders çalışmayın direk 5000 6000 tllik işe girin siz öylemi istiyorsunuz hayatta bir şey elde etmek için çabalaman gerekir ondan sonra doktor olunca keyfine diyecek kalmaz
çabalamadığımızı kim söyledi farkındaysan oraya çalışmak zorundasın yazmışım ama herkesin bukadar zorlanması gerekmiyor bence bu dersleri anlayan var anlamayan var insanları tercihleri konusunda serbest bırakılması lazım bence sen olayı yanlış anlamışsınHee siz ders çalışmayın direk 5000 6000 tllik işe girin siz öylemi istiyorsunuz hayatta bir şey elde etmek için çabalaman gerekir ondan sonra doktor olunca keyfine diyecek kalmaz
O zaman sen dersi anlamıyorsan bir sanayicinin yanında çalışmaya başlayabilirsinçabalamadığımızı kim söyledi farkındaysan oraya çalışmak zorundasın yazmışım ama herkesin bukadar zorlanması gerekmiyor bence bu dersleri anlayan var anlamayan var insanları tercihleri konusunda serbest bırakılması lazım bence sen olayı yanlış anlamışsın
İşte sorun bu,anlamasan bile okumak zorunda kalıyorsun.O zaman sen dersi anlamıyorsan bir sanayicinin yanında çalışmaya başlayabilirsin
aynen sen savunmaya devam etO zaman sen dersi anlamıyorsan bir sanayicinin yanında çalışmaya başlayabilirsin
Kardeşim ben şuan derslerime düzenli olarak çalıştım sizin gibi anlamıyom diye devlete sallamadım şuan yazılım mühendisi olarak 7000 tlye çalışıyorumaynen sen savunmaya devam et
Konuşmaya bak sanki 7000TL çok iyi paraymış gibi. Amerika'da klasik asgari ücretle çalışan birinin neredeyse yarısı kadar maaş alıyorsunAga varya siz hiç yokluk görmemişsiniz eskiden fazla kalan ekmeği ıslatıp hamur haline getirip bir daha onu ekmek yaparlarmış un çorba hiç bir şey yokmuş sen şu an ki haline şükret kardeş
Kardeşim ben şuan derslerime düzenli olarak çalıştım sizin gibi anlamıyom diye devlete sallamadım şuan yazılım mühendisi olarak 7000 tlye çalışıyorum
Kardeş amerikada asgari ücretle çalışan birinin yarısı maaşı alabilirim ama amerikalardan daha kral yaşıyorum Allaha şükür daha yeni 7000 tlye pc topladım amerikada sen bir kira fiyatlarına bi bakKonuşmaya bak sanki 7000TL çok iyi paraymış gibi. Amerika'da klasik asgari ücretle çalışan birinin neredeyse yarısı kadar maaş alıyorsun
Üstelik derslerim gayet iyi.
O 7000TL'lik Pc Amerika'da 500-600 dolar desemKardeş amerikada asgari ücretle çalışan birinin yarısı maaşı alabilirim ama amerikalardan daha kral yaşıyorum Allaha şükür daha yeni 7000 tlye pc topladım amerikada sen bir kira fiyatlarına bi bak
Tutturmuşsunuz bir kira fiyatı... Daha 3 hafta önce Amerika'da yaşayan biriyle yazışma şansım oldu. Gelecekte Amerika'da yaşamayı düşündüğümü ve birkaç şey sormak istediğimi söyledim sağolsun yardımcı oldu. Tabi maaşlar ve sizin de çok söylediğiniz kiralar konusunu da sordum. Kiraya verdiği cevap 2500$'dı. E dedim sizin oralarda asgari maaş 2200$ gibi bir değer değil miydi diye, verdiği cevap şuydu (Tıpatıp çeviremiyorum çok net hatırlamadığımdan ana fikri anlasak yeterli): Öyle ama burada ortalama maaş 4500$ oluyor. / Buradan anlayabileceğimiz üzere o sizin bizden kötü yaşıyorlar dediğiniz Amerikalılar ülkelerinin asgari limitlerinde süründürülmüyorlar, en düşük hayat şartlarına maruz bırakılmıyorlar, gayet iyi yaşıyorlar. Bırakın artık bizi kıskandıklarını düşünmeyi.Kardeş amerikada asgari ücretle çalışan birinin yarısı maaşı alabilirim ama amerikalardan daha kral yaşıyorum Allaha şükür daha yeni 7000 tlye pc topladım amerikada sen bir kira fiyatlarına bi bak
Aynen hocam, konuyu değiştirmeye gerek yok.Tutturmuşsunuz bir kira fiyatı... Daha 3 hafta önce Amerika'da yaşayan biriyle yazışma şansım oldu. Gelecekte Amerika'da yaşamayı düşündüğümü ve birkaç şey sormak istediğimi söyledim sağolsun yardımcı oldu. Tabi maaşlar ve sizin de çok söylediğiniz kiralar konusunu da sordum. Kiraya verdiği cevap 2500$'dı. E dedim sizin oralarda asgari maaş 2200$ gibi bir değer değil miydi diye, verdiği cevap şuydu (Tıpatıp çeviremiyorum çok net hatırlamadığımdan ana fikri anlasak yeterli): Öyle ama burada ortalama maaş 4500$ oluyor. / Buradan anlayabileceğimiz üzere o sizin bizden kötü yaşıyorlar dediğiniz Amerikalılar ülkelerinin asgari limitlerinde süründürülmüyorlar, en düşük hayat şartlarına maruz bırakılmıyorlar, gayet iyi yaşıyorlar. Bırakın artık bizi kıskandıklarını düşünmeyi.
Ayrıca üstte demişsiniz hâlinize şükür edin diye, NEDEN? Neden daha iyisini yaşamak varken, neden Amerika, Avrupa standartlarına gelmek gibi bir hareket yapabilecek neden böyle bir durumda sürünelim? Siz neden daha iyi ve huzurlu yaşamak istemiyorsunuz? NEDEN...
Ayrıca konu sapmaya başladı, moderatörlere ve sevgili forum üyelerine özürlerimi iletiyorum.