denissMDTV
Asistan
Son haftalarda ard arda alınan puan kayıpları nereye kadar devam edicek ? Arkadaşlar sizce çözüm ne olmalı ?
-Bence toplu revizyon en başta başkana

-Bence toplu revizyon en başta başkana

Çok hakısın kardeşim..eskiden maaşımdan ayırırdım bir miktar sırf derbi Galatasaray-Fenerbahçe için öyle bir futbol tutkusu kalmadı artık ..Aziz başkan ın açıklaması çok haklı ve yerindeydi .. Köklü Değişim ŞartBir Fenerbahçeli olarak söylüyorum FB ve GS de değişmesi gereken çok şey var. İki takımın da ruhunu öldürdüler.Özellikle Fenerbahçenin.Büyük takım diye bir olgusu kalmayacak yakında.Yazık
Bir BJK' li olarak GS' yi severim ama bu saydığınız kişiler GS' ye yakışmaz.Bir Galatasaraylı olarak ititraf ediyorum. Aziz Yıldırım gibi başkan, Fatih Terim gibi teknik direktör, Melo gibi oyuncu istiyorum.
NOT: Başkan şart
Başkan yakışmıyor olabilir ama adam çok azimli.Bir BJK' li olarak GS' yi severim ama bu saydığınız kişiler GS' ye yakışmaz.
Onun dürüstü ve efendisi bizde var. Oda Fikret Orman. GS' ye de böyle bir başkan gelse tadından yenmez. Dursun Özbek iyi efendi ama yetersiz.Başkan yakışmıyor olabilir ama adam çok azimli.