bu dosyayı değiştirmek için SYSTEM size izin vermelidir hatası

mehmetdogan01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
windows 10 kullanıyorum kaspersky kullanıyorum kaspersky ye şifre koydum şifremi unuttum kaspersky yi silip tekrar yüklemek istedim kaldırırken şifre istedi dosyalarını silmek için program files a girdim silmeye çalıştım system size izin vermelidir hatası alıyorum çözümü nedir

Alphaghost

Asistan
Reaksiyon puanı
85
Silmek istediğin dosyaya sağ tıkla > Özellikler > Güvenlik > Gelişmiş > Sahibi : Değiştir > Gelişmiş > Şimdi bul > Kullanıcı Adını listeden bul. Sonra tamam tamam diyerek hepsini geç. Alt klasör ve dosyalara uygulayı seç. Tamama tıkla.

Eğer Haledemezsen şu programı kullanabilirsin.

Programı çalıştır.
Ekran Alıntısı.PNG

Klasör sağ tuş menüsü üzerinden sahipliği al seçeneğini etkinleştir.
Silmek istediğin klasöre sağ tıkla. Sahipliği al seçeneği çıkacaktır. Sahipliği ala tıkla.
Sonra direk silebilirsin.

mehmetdogan01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
1600094910828.png

böyle oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

easy context menu den yaptım güvenli modda(kötü amaçlı yazılımlardan korumayı başlatma) yeniden başlatacağım deneyeceğim şu an açık olduğu için

easy context menu den sahipliğini alı ekledim sahipliğini aldım yine de dosyanın içerisindeki AVP21.1 dosyasını silerken system size izin vermelidir diyor

Son düzenleme:

Alphaghost

Asistan
Reaksiyon puanı
85
Başlat > "msconfig" yaz (Sistem yapılandırması) > Önyükleme > Güvenli Önyükleme Aktif et.
En az seçeneğini seçip uygula ve tamam a bas. Yeniden başlat. Tekrar silmeyi dene.

Alois Alzheimer

Profesör
Reaksiyon puanı
2,320
Ekli dosyayı görüntüle 116214

böyle oldu

easy context menu den yaptım güvenli modda(kötü amaçlı yazılımlardan korumayı başlatma) yeniden başlatacağım deneyeceğim şu an açık olduğu için

easy context menu den sahipliğini alı ekledim sahipliğini aldım yine de dosyanın içerisindeki AVP21.1 dosyasını silerken system size izin vermelidir diyor
Virüs programlarının dosyaları koruma altındadır, dolayısıyla onlara müdahale edemezsin. Hatanın nedeni o.

mehmetdogan01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
eee ben o şifresini bilmediğim kaspersky yi kullanmak zorunda mıyım

kaspersky rescue disk(linux dağılımı antivirüs) onun dosya yöneticisinden silmeyi denedim yine olmadı

eğer yapacağım bişey yoksa başlangıçta açılmasını kapatayım yeni bir antivr kullanayım öneriniz nedir

Son düzenleme: