bence de öyle görünüyorAsıl şimdi al doların bu yükselişine hiç alamazsın![]()
ne kadar ertelememi tavsiye edersinBence erteleyin.
ne kadar ertelememi tavsiye edersin
İki üç ay sonra al acele etme
fiyatlar düssün diye hazirandan beri bekliyodum ama simdi pisman oldumİki üç ay sonra al acele etme
ben bu kadar artıcağini düsünemedimAga Annem 1 ay önce sana pc alcaz dedi taşındıktan sonra o zamanlar dolar 6.75-6.85 di şimdi 7.29
asıl şimdi alman mantıklı olur , ertelersen pişman olursun. Dolar bu sene 8i görür .Bnde bir sistem topladım vazgectim doların önü alınmıyor ertlmk zorunda kldm
virüs nedeniyle dolarin degeri düser zannetmistim ama yanilmisimBence erteleme ve direkt al. Dolar yeni arttı ve fiyatlar o kadar da etkilenmedi. Ekonomi her geçen gün kötüye gidiyor, ben olsam beklemezdim.
bence 7.5 i geçmezasıl şimdi alman mantıklı olur , ertelersen pişman olursun. Dolar bu sene 8i görür .
Orta bi sistem topladım monitör dahil 2060'lı 10 bin tl cıktı glde alasıl şimdi alman mantıklı olur , ertelersen pişman olursun. Dolar bu sene 8i görür .
Şimdi al zam gelmeden alben bu ay pc almak istiyom ama sizce erteliyim mi yoksa simdi mi aliyim???
bütçem 5000 tavsiye lazimOrta bi sistem topladım monitör dahil 2060'lı 10 bin tl cıktı glde al
yeni seriler ciktikca duscektir benceValla normalde fiyat yükselme durumu olmasa nvidia 3000 serisini bekle fiyatlar düşer derdim de maalesef..
sanki yarisini devlete aliyomus gibi hissediyomŞimdi al zam gelmeden al
Zaten ?yeni seriler ciktikca duscektir bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
sanki yarisini devlete aliyomus gibi hissediyom
daha fazlasıyeni seriler ciktikca duscektir bence
sanki yarisini devlete aliyomus gibi hissediyom
avrupa da durumlar ayni midir senceRyzen 9 4950x geliyor blki biraz düşer diyicmde hiç öle gzkmüyor
Ülkemizde satılan fiyatların yarısından biraz daha yüksektir bnce bizim fiyatlar ucukavrupa da durumlar ayni midir sence
aynÜlkemizde satılan fiyatların yarısından biraz daha yüksektir bnce bizim fiyatlar ucuk
Amazonda ryzen 5 3600
174 dolarmış
(Yaklasık 1260 tl ediyor)
Bizde 1700 tl düşün yani
500 tlde az para değil