Soru Bu Dönemde En Çok Kazandıran Meslekler Nedir?

basit

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,510
Vallahi kardeşim oturup başını derse gömmeden kazanamazsın Türkiye'de.
Ben de azim olmadığı için kıytırık bir yerde bilgisayar mühendisliği okuyorum ama para kazanmayacağım, eminim.

Son düzenleme:

Olive34

Asistan
Reaksiyon puanı
133
Vallahi kardeşim oturup başını derse gömmeden kazanamazsın bu adi dünyada.
Ben de azim olmadığı için kıytırık bir yerde bilgisayar mühendisliği okuyorum ama para kazanmayacağım, eminim.
İş ilanlarındaki tecrübeli eleman ve askerliğini yapmış olma takıntısı yüzünden 1 yıldır evde oturuyorum kös kös. Bilgisayar programcılığı mezunuyum. DGS ile lisansa tamamlama hedefim var.

Yazılımcılar iyi para alıyor ama tecrübeli yazılımcılar.

basit

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,510
İş ilanlarındaki tecrübeli eleman ve askerliğini yapmış olma takıntısı yüzünden 1 yıldır evde oturuyorum kös kös. Bilgisayar programcılığı mezunuyum. DGS ile lisansa tamamlama hedefim var.

Aynen. Benim de öğretim görevlisi sonra da araştırma görevlisi olarak okulda kalma hedefim var ama zor ve azim yok bende.

durmayann

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,293

Al sana paradoks.
Belki ileride dünya devi olacaksın fakat sırf önceden tecrüben yok diye seni işe almıyorlar. E o zaman bu adam nerede çalışsın?

BatinY

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,492
Bankacılar da güzel kazanıyorlar 3 ayda 1 çift maaş ve özel hastanelerde ücretsiz olarak tedavi ve muayene hakları var.