Alyx Vance
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,608
Cevapları bekliyorum ?.
Cerrah, doktor, profesyonel pilot ve mühendis müdürü.Cevapları bekliyorum ?.
KatılıyorumDoktor.
Sevdiğin mesleği yapmak her zaman daha iyidir.Cevapları bekliyorum ?.
Tabii bu Ülkede yapabilirsen...Sevdiğin mesleği yapmak her zaman daha iyidir.
Bak tam aradığım yorum.Tabii bu Ülkede yapabilirsen...
Umarım ileride ülke değiştirmeme gerek kalmaz ve ülkeme hizmet ederim.Tabii bu Ülkede yapabilirsen...
İş ilanlarındaki tecrübeli eleman ve askerliğini yapmış olma takıntısı yüzünden 1 yıldır evde oturuyorum kös kös. Bilgisayar programcılığı mezunuyum. DGS ile lisansa tamamlama hedefim var.Vallahi kardeşim oturup başını derse gömmeden kazanamazsın bu adi dünyada.
Ben de azim olmadığı için kıytırık bir yerde bilgisayar mühendisliği okuyorum ama para kazanmayacağım, eminim.
Aynen. Benim de öğretim görevlisi sonra da araştırma görevlisi olarak okulda kalma hedefim var ama zor ve azim yok bende.İş ilanlarındaki tecrübeli eleman ve askerliğini yapmış olma takıntısı yüzünden 1 yıldır evde oturuyorum kös kös. Bilgisayar programcılığı mezunuyum. DGS ile lisansa tamamlama hedefim var.
Yazılımcılar iyi para alıyor ama tecrübeli yazılımcılar.
Al sana paradoks.İş ilanlarındaki tecrübeli eleman ve askerliğini yapmış olma takıntısı yüzünden 1 yıldır evde oturuyorum kös kös. Bilgisayar programcılığı mezunuyum. DGS ile lisansa tamamlama hedefim var.
Yazılımcılar iyi para alıyor ama tecrübeli yazılımcılar.
Bir yerleri hackleyip CV'ne yazarsan işe kabul edilme ihtimalin yükseliyor.Al sana paradoks.
Belki ileride dünya devi olacaksın fakat sırf önceden tecrüben yok diye seni işe almıyorlar. E o zaman bu adam nerede çalışsın?
Bir dakika. Adama CV'yi ya da siteyi hackleyip değiştirebileceğini söyle değiştir CV'ne bakmadan alır seni.Bir yerleri hackleyip CV'ne yazarsan işe kabul edilme ihtimalin yükseliyor.
Microsoft'un açığını bulup Microsoft'a bildiren birisini sırf bu yüzden işe aldıklarını biliyorum. (Tecrübesizdi)Bir dakika. Adama CV'yi ya da siteyi hackleyip değiştirebileceğini söyle değiştir CV'ne bakmadan alır seni.
Zaten böyle insanlarda potansiyel var. Almazlarsa onların hatası.Microsoft'un açığını bulup Microsoft'a bildiren birisini sırf bu yüzden işe aldıklarını biliyorum. (Tecrübesizdi)
Yurt dışında kasiyer olmak türkiye kurunda çok para etsede orada alım gücü az oluyor yani ÇOK AMA ÇOK SAÇMA.Yurtdışında kasiyerlik.
Şirket işleri yada profesyonel asker olmakCevapları bekliyorum ?.
Wtf O yılda kardeşim ayda değil.Doktor
örnek: Amerikada en yüksek doktor maaşı 300.000 dolar 1 ayda Lamborgini Urus 2 ayda Lamborgini Avendator alabiliyorsun
Yürü beee.Her ne iş yaparsanız yapın iyi yaparsanız elbet yükselirsiniz önemli olan para değil emektir.
kanka urus 200.000 dolar avendator 440.000 dolardı bakmıştımWtf O yılda kardeşim ayda değil.
Tamamda yılda 300000 dolar o ayda değil bro.kanka urus 200.000 dolar avendator 440.000 dolardı bakmıştım
yıllıkmış lan yanlış görmüşm hüğ Amerikaya gitme hevesim söndüTamamda yılda 300000 dolar o ayda değil bro.
geri getireyimmi.yıllıkmış lan yanlış görmüşm hüğ Amerikaya gitme hevesim söndü![]()
ÜfffffffffDoktor
örnek: Amerikada en yüksek doktor maaşı 300.000 dolar 1 ayda Lamborgini Urus 2 ayda Lamborgini Avendator alabiliyorsun
Türkiyede maks 10000.yıllıkmış lan yanlış görmüşm hüğ Amerikaya gitme hevesim söndü![]()