Bu diziye tepki yağıyor

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
17 yaşında bir kızın kendinden yaşça büyük birinden hamile kalması izleyenleri çıldırttı!

Günlerdir Kanal D'de yayınlanan Annem dizisi ile ilgili olarak Yakından Kumanda köşesine tepki mesajları yağıyor. Özellikle de 17 yaşındaki bir lise öğrencisi kızın, kendisinden yaşça çok büyük birinden hamile kalması ve ısrarla çocuğunu doğurmak istemesi, okurlarımızı adeta "galeyana" getirmiş durumda.

Bir genç kıza yakışmayacak ifadelerin yanı sıra, annesinin de bu konuda kızını destekliyor olması, tepkilerin çığ gibi büyümesine neden oluyor. Ayrıca, babanın, kızını, metresinin evine getirmesi de bunca olayın üzerine tüy dikiyor. Ekran başındakilerin en büyük itirazı, yasadışı ilişkiden çocuk sahibi olan kızın, aile tarafından hoşgörüyle karşılanıp, desteklenmesi. Bunun, kendi çocuklarına kötü örnek teşkil ettiğini savunuyorlar. Bir yanda töre nedeniyle ya da sözde "namuslarını temizlemek" için genç kızları öldürenler, öte yanda kızlarının işlediği bir hataya ortak olan aileler... Bir yandan köylerde kızların 12 yaşında çocuk sahibi olmalarına duyulan öfke, diğer yandan 17 yaşında şehirli kızın kendisinden yaşça çok büyük birinden çocuk sahibi olmasına destek veren ailesi... Yani tam bir "bıçak sırtı" durumu söz konusu... Annem dizisi, son derece tehlikeli sularda yol almaya başladı. Benden uyarması...

YÜKSEL AYTUĞ / SABAH

Kaynak

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
İzlemiyorum diziyi ... Çünkü cidden saçma bir dizi ...

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Kavak yellerinden başka dizi izlemiyorum..:)

tudRoY

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Dizi mi o ne ola ki :D Binbir geceden sonra kanal d yi sildim hayatımdan :D Ara sıra vadiyi izlerim gerisi fos. Gerçi o da aşk meşk mezularına daldı. Paraları da bitti :D Ocağa kadar yok. Yani tv izlemeyecez ocağa kadar..

winstoncash

Profesör
Reaksiyon puanı
18
yabancı diziler çok daha kaliteli.yerli dizilerden sadece kurtlar vadisi izliyordum, ona da ara verdiler zaten. şimdilik sadece how i met your mother ve house md var hayatımda :)

hasanmustafa

Asistan
Reaksiyon puanı
0
gençlerimiz bunlara özeniyor toplumun
değerleriyle tam örtüşmeyen bu
dizileri bizlerde kınıyoruz

balcis

Doçent
Reaksiyon puanı
0
toplum değerleri falan demeyin gerçek hayatta da oluyor böyle şeyler. neyi beğenmezseniz toplum değeri oluyor herkes her şeyi topluma yıkıyor, beğenmediğiniz ahlaksız bulduğunuz şeyleri "ben beğenmedim" deyin direkt yahu. toplumu falan geçin; toplum zaten sizsiniz, benim.

bu arada diziyi kanal d'yi geçtim tv izlemiyorum, en iyisi yine netten yabancı dizlere takılmak ;)

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15
How I Met Your Mother ve The OC haricinde dizi izlenmez zaten :)

Big

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Madem bukadar bilinçlisiniz ( ki haklısınızda bu konuda) izletmeyin kardeşim sizde şahsen ben böyle saçmalıklar karşısında ya televizyonu kapatıyorum yada başka bir kanala geçiyorum .
Aslında kısacası otokontrol

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Şabandan başka bişey izlemem en azından gülüyoruz eğleniyoruz:)

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Bıraksınlar rica ederim. Bu okuyucular yok mu, hem her türlü ahlaksızlığa "modernlik" diye geçit verirler, karşısında duranı "çağ dışı" olarak nitelendirirler, hem de böyle ufak tefek şeylerde "aman çok ahlaksız" tepkileri verirler. Yahu 50 yıldır televizyonlarda oynatılanlar böyle zaten. Abarttığımı mı düşünüyorsunuz? O halde lütfen arşivlerden eski Türk filimlerini bulup inceleyiniz, sadece bazı sinemalarda oynatılan açık filimleri kastetmiyorum, tek kanallı dönemlerde TV'de oynayan filimleri de kastediyorum.

Bu ahlaksızlık yavaşça topluma aşılandı bir şekilde. Şimdi millet Esra Ceyhan'ın televizyonda tacizciyi telefon bağlantısına almasını eleştiriyor. Birader, sen izliyorsun diye yapılıyor o program. Bu diziler sen izliyorsun diye çekiliyor. Öyle ki, sen bunları gerçek hayatına uyguluyorsun artık. Tesadüfen bir sahnesine bile rastgelse insan, midesini kaldıracak kadar iğrenç program ve dizilerle dolu televizyonlar, arada bir "gülmek, eğlenmek" için konusu açılıyor forumda. O zaman gülerken iyi, şimdi neden tepkiler geliyor?

Bu millet gerçekten de herşeye müstehak.

ashabulyemin

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Anlıyamıyorum.
İnsan öyle saçma sapan dizileri niye seyreder kritik yapar ve sonra pişman olur.
Kardeşim bu diziler para kazanmak için yapılıyor kalpleriniz mutmain olsun diye değil.Tabiki antipati uyandıracak ve nefret edildiği halde seyredilecek.Ev kadınları zaten kafayı üşütmüş durumda.

metalok

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arada bir Terminatör'ü seyrediyorum.
Bir de rast gelirse Kyle Xy'ı...
Onun dışında paso Discovery ve NationalGeo...

Anthony

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bende Elmacik'ın açısından yaklaşıp bişiler eklemek istiyorum. Sorun bi filmin bi sahnesi ya da bi filmin tek bir konusu değil. Sorun düşünce sistemi. Şu sıralar revaçta olan programlardan biri "YEMEKTEYİZ" her gördüğümde "zıkkım yiyin!" diyesim geliyor. Bizim böyle programlara ihtiyacımız mı var? "Gelinim Olurmusun", "Biri Bizi Gözetliyor", "Yemekteyiz" neden insanları birbiriyle kavga ettirme gereği duyuyosunuz. Suç Elmacık'ın dediği gibi ne programı yapanlarda ne yarışmacılarda ne tv kanalında suç bizde. Çünkü Yemekteyiz programı çıktı mı kanalı değiştirmiyoruz. Çünkü sözüm ona illa bi cümbüş çıkacak bizde eğlenicez.

XLone

Asistan
Reaksiyon puanı
1
katılıyorum.gençleri kötü yönden etkileyen bir dizi.tabiri caizse çığırından çıkmış bir senaryoya sahip.17 yaşında bir kızın bebek dünyaya getirmesinin yaratacağı olumsuzluklar göz ardı edilmiş.gençleri bu tip şeylere teşvik eder gibi etkilemek çok tehlikeli ve vahim..

ertan2002

Asistan
Reaksiyon puanı
112
yüksel aytuğ un yorumlarına hastayım :) çok entellektüel bir insan

keanureeves

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kanal d nin dizilerinde sürekli turk milletinin yumusak karnına dokunuluyor.Ne yapmak istiyor bunlar bütün dizilerinde kültürümüzde olmayan seyler yasanıyor.Batıyı böyle örnek alıp yükseleceksek kalsın.

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Aydın doğanın kanalı çok saçmalıyor ve çok Siyaset karıştırıyor güldürürken ineliyor ağlatırken ineliyor bilgi verirken ineliyor.

needforspeed

Asistan
Reaksiyon puanı
1
gençler izliyorlar bunu 17 yaşındaki kızın ilişkiye girip bide üstüne hamile kaldığını görüyorlar bakıyorlar yanlış bir yanı yok sevgililerine bunları yapmaya çalışıyorlar. Şuan 15 yaşında olupta bakireliği gitmiş çok kız var. Bunları gençlerde değil. Tv lerde,Dizilerde arayalım,bir söz var "Medeniyet dediğin göstermekse bedeni, o zaman hayvanlar bizden daha çok medeni." bir düşünün çağdaşlık çağdaşlık dediğimiz olay ne yönlere gidiyor.

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
gençler izliyorlar bunu 17 yaşındaki kızın ilişkiye girip bide üstüne hamile kaldığını görüyorlar bakıyorlar yanlış bir yanı yok sevgililerine bunları yapmaya çalışıyorlar. Şuan 15 yaşında olupta bakireliği gitmiş çok kız var. Bunları gençlerde değil. Tv lerde,Dizilerde arayalım,bir söz var "Medeniyet dediğin göstermekse bedeni, o zaman hayvanlar bizden daha çok medeni." bir düşünün çağdaşlık çağdaşlık dediğimiz olay ne yönlere gidiyor.
Mehmet akif ersoyun sözü ile

'' Medeniyet Dediğin Tek dişi Kalmış canavar! ''

'' Çıplaklık Medeniyet ise Dünyanın en medeniyetli insanları yamyamlarıdır ''

:)

keanureeves

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hep degisik gösterilmeye calısılan bir turk aile yapısı var
Bizde bunları yemiyormuyuz yiyoruz tabiki.
Bunlar daha birsey degil .
Cinsel iliski yası 12 15 e dogru iniyor.
Sİgara eroin den yakınırdık yası düsüyo diye

antilove

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Aydın doğan dan başka ne beklenir ki
aile yapısına derin darbe