Arkadaşlar biriktirdiğim bir 550 lira felan var ps 3 alabilirmiyim alma amacım tamamen konsol üzerinden oyun oynamak bu arda güzel bir oyun bilgisayarım var sadece amacım konsoldan oyun oynamayı merak ediyorum lütfen fikrinizi söyleyin
Bende kesinlikle yeni oyunlar oynamak istemiyorum ki zaten de bilgisayarımda oynuyorum benim amacım belki exclusive belkide oynadıklarımı sadece ps üzerinden oynamakYenilikçi değilde sabit oynadığınız oyunlar falan varsa tercih edilebilir.
Xbox one s controller önerirmisiniyi bir bilgisayarın varsa ona 2 tane oyun kolu al böylelikle az çok deneyimleyip hoşuna gidip gitmeyeceğini konusunda fikir edinirsin. Zaten hoşuna giderse en az ps4 tavsiye ederim.
iyi forumlar
Çok teşekkürlerDaha önce bir kere xbox one kullanmıştım oda londrada oyun magazaları var ve ücretsiz hepsini deneme imkanı sunuyor hatta müzik albümleri almadan önce dinleme imkanıda veriyor. Neyse ordaa denemiştim fakat ozamanlar sadece nfs oyununda bakmıştım tabi orjinal konsolunda.
Demem odur ki yanlış yönlendirmek istemem controlleri ne kadar işini görür tartışılır birde öyle birşeyki kişiden kişiye değişiyor controller kullanımı. Bu oyun mouse u çinde aynı mesela ben kullanamam
O yüzden bence önce o deneyim yani kontrol deneyimi için 30-40 tl verip birtane normal pc game controller alıp denemen yada etrafında sahip oaln biri varsa onda deneyimlemen.
iyi forumlar