Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bıraksınlar şimdi, öncelikli olan öğrencinin başarısı mı dersanenin başarısı mı? Öğrenci çalışınca üniversiteyi kazanması mı? Onun üstünden yapılacak reklam mı? Yerim o ilkeleri
şu dershaneye para verip ortalğın ağası gibi olan tiplere sinir oluyorum afedersiniz para veriyoruz diye sınıfa mı s.çalım. ama bu olay saçmalık Körfez dershanlerinde vardi böyle efsanler bunlar da yeni cikti
bence mantıklı bir uygulama bir veli olarak bakarsanız olaya evladınızı geleceğini daha iyi hazırlamasını ilerde kendi ayaklarının üstünde durmasının gerektiğinin bilincinde olması lazım. eger bu genç oraya duygusal bir amaç için geliyorsa bu özel eğitim kurumunun hem diğer ögrencilerin ilgisini ve dikkatini dağıtmasına hemde kendi ve arkadaslarının başarısız bir gelecek hazırlamasına neden olacağı dersane disiplinini bozacağından cocuğu cekip konusuyorlar ama halen akıllanmıyorsa velisinide çağırıp kaydını siliyorlar bence cok mantıklı artık yeni nesil geleceğini hiç düşünmeden haydi hoppa yaşıyor bence süper tüm dersaneler bunu yapsın hem böylece gelecek nesil bir şeylerin farkında olarak daha bilinçli yetişiri.
Yerinde bir karar ve örnek teşkil etmeli. Veliler onca parayı çocuklarının gelecekleri adına özveride bulunarak , bütçelerini zorlayarak özel dershaneye gönderiyorlar. Öğrenciyi elbette çok sıkmamak gerekir ama elinizi vicdanınıza koyarak söyleyin.. Eğitim kurumlarının etraflarına açılan eğlence merkezleri , kafeteryalar , internet kafeler vb işletmeler neden bu kadar çok ve içleri tıklım tıklım dolu ? Ders saatinde öğrencinin bu yerlerde ne işi var ?
Herşey para değildir demek ki. Hayat ciddidir 2 günlük eğlence için geleceği yakmaya gerek yok öğrencilerin geleceği için (en azından diğer öğrencilerin) doğru bir adım atmış