Bu çok ısınan parça nedir?

daddycool77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
üzerine siyah bir malzeme yapıştırılmış, ramin üzerinde bulunan bu parça nedir? aşırı sıcak.

21jPAj.jpg

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Ramin ustundekini diyorsan o wifi adaptoru. İsinmasi olagan disi fakat yuksek ihtimalle islemci ve ekran kartinin hemen altinda oldugu icin oyle sicak ayrica onun o kadar sicak olmasi sorun cikarmaz. Sadece el degmiyorsa o zaman sikinti var.

daddycool77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ramin ustundekini diyorsan o wifi adaptoru. İsinmasi olagan disi fakat yuksek ihtimalle islemci ve ekran kartinin hemen altinda oldugu icin oyle sicak ayrica onun o kadar sicak olmasi sorun cikarmaz. Sadece el degmiyorsa o zaman sikinti var.
siyah birsey ile kaplanmis olmasina ragmen parmagimi üzerinde 5 saniye tutamıyorum hocam.

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
Laptop hp ise kalorifer olarak kullanabilirsin. Ayrıca en çok ısınan parçalar cpu ve gpu.

daddycool77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Laptop HP mi ? Tam model verde bakalım işlemci ve ekran kartının tam konumu nerede. Isınma sorunu var mı ?

Laptop hp ise kalorifer olarak kullanabilirsin. Ayrıca en çok ısınan parçalar cpu ve gpu.

laptop emachines e 725 . anakartı bir kaç kez söküp bakımını yaptım. ekran kartı ve işlemci orada değil, zaten ekran kartı yok. kuzey köprüsü de orada değil. cpu'nun ısı değerleri normal. cpu ve kuzey köprüsünün macunlarını yeni yeniledim.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
laptop emachines e 725 . anakartı bir kaç kez söküp bakımını yaptım. ekran kartı ve işlemci orada değil, zaten ekran kartı yok. kuzey köprüsü de orada değil. cpu'nun ısı değerleri normal. cpu ve kuzey köprüsünün macunlarını yeni yeniledim.

Bence Wifi kartını değiştir öyle dene. Sorun devam ederse Wifi kartını besleyen devre elemanlarında sorun vardır.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Beyaz kablodan belli zaten. Wifi kartı o.