daddycool77
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
üzerine siyah bir malzeme yapıştırılmış, ramin üzerinde bulunan bu parça nedir? aşırı sıcak.

siyah birsey ile kaplanmis olmasina ragmen parmagimi üzerinde 5 saniye tutamıyorum hocam.Ramin ustundekini diyorsan o wifi adaptoru. İsinmasi olagan disi fakat yuksek ihtimalle islemci ve ekran kartinin hemen altinda oldugu icin oyle sicak ayrica onun o kadar sicak olmasi sorun cikarmaz. Sadece el degmiyorsa o zaman sikinti var.
Laptop HP mi ? Tam model verde bakalım işlemci ve ekran kartının tam konumu nerede. Isınma sorunu var mı ?siyah birsey ile kaplanmis olmasina ragmen parmagimi üzerinde 5 saniye tutamıyorum hocam.
Laptop HP mi ? Tam model verde bakalım işlemci ve ekran kartının tam konumu nerede. Isınma sorunu var mı ?
Laptop hp ise kalorifer olarak kullanabilirsin. Ayrıca en çok ısınan parçalar cpu ve gpu.
laptop emachines e 725 . anakartı bir kaç kez söküp bakımını yaptım. ekran kartı ve işlemci orada değil, zaten ekran kartı yok. kuzey köprüsü de orada değil. cpu'nun ısı değerleri normal. cpu ve kuzey köprüsünün macunlarını yeni yeniledim.