Bu çocuğa biri dur diyecek mi?

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,382
Sosyal medya üzerinde bugün Twitter gündemine oturan #AllahRahmetEylesinEnesBatur etiketi ile bir çok kişinin gündemini meşgul etti. Bu çocuk kaç yaşında arkadaş, yoksa hitap ettiği kesim ilkokul çocukları mı anlayamadım.

Daha önce de sanırım hatırladığım kadarı ile amcası üzerinden saçma sapan bir kaç olaya girmişti. Şimdi ise tekrar gündem olmak için olduğu kesin, yoksa bu tarz saçmalıkları neden yapsın. Bugün yapmış olduğu açıklamada yok ben ölmedim bık bık bık bık..

Ne zaman doğru düzgün içerikler üretecek ve düzgün bir kitleye sahip olacak kestirmek güç, Ülkemizde sanırım bir tek adam gibi içerik üretecek Barış Özcan kalacak, sonrası medyaya oynayacak..

yusufozkan58

Profesör
Reaksiyon puanı
1,393
Popülerse kalitesizdir yada balon gibi aşırı şişirilmiştir ?

Dora

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,807
Barışın aldığı/ yaptığı reklam bile kalite kokuyor. Benzeri olmayan bir yayıncı.

crna

Asistan
Reaksiyon puanı
192
Baris ozcan dedigimiz adam da icerik uretip para kazaniyor. Bence hepsi ayni. Ozellikle baris ozcani dinlerken sıkılıyorum. Digerlerini dinlemiyorum zaten. Hayat sadece 20 yas ustu ya da 30 yas ustu kisilerden olusmuyor. 12 19 yas arasi sosyal medyada en aktif kisiler. Bir de kendilerine yeni lugat olusturmuslar. Bos yapmak mesela trollemek stolklamak çöp herif agla kudur gibi kufurler falan bunlar onlarin dili. Eger birisi size agla diyorsa yuzde doksan bes bu yas araligindadir. Ha bir de siz bir sey yazinca cevabi yoksa agla kudur veya tamam yazar. Simdi bu gencler oturuo kufur eden onlarin tabiriyle bos yapan enes baturu izliyorlar. Veya baris ozcani. Adam ogle uyjusundan bahsediyor mesela. Milletimiz o kadar duymamis ki o genc nesil ilk ondan duymus. Kayluleye baris ozcan uykusu diyecek hale gelmisler tum youtube iceriklerinden gina geldi inanin

Mxbye

Asistan
Reaksiyon puanı
91
Sarı saçlının ilham kaynağı görüldüğü bir düzende. Çokta düzen aramamalı. Alametlerden bir kaçı daha gerçek oluyor.