• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Bu Çakmak Sizce İyimi.?

Geçen bakkala girdim.. sigara parası üzerinden 50 krş. artıyordu.. dedim 50 krş'a çakmak ver bari.. 1 TL'den başlıyo çakmaklar dedi.. Almadım çıktım gittim :D

Geçen bakkala girdim.. sigara parası üzerinden 50 krş. artıyordu.. dedim 50 krş'a çakmak ver bari.. 1 TL'den başlıyo çakmaklar dedi.. Almadım çıktım gittim :D

Pesi içtiğin sigaraya ayıp ediyorsun ama olmaz kaliteli çakmaktan çıkan ateşle sigara içmenin keyfi bir başka olur derim ..:D

çok kaliteli ateş istiyosan odun parçalarını birbirine sürt spy :D beleş hem :D

Kibrit değil. 50 krş.a çakmak buldum sonra :D

Bu arada Lpg li değilde Dizel bi çakmak alsaydın daha iyi kaçardı:4:

Sonunda hangi marka sigara içiyorsunda 50 kuruş arttı pesi bende 4 tl felan artıyor yada hiç artmıyor .:D

Pall_Mall_Schachtel.jpg

En iyi sigara kibritle yakılan sigaradır... Çünkü onun lezzetini başka bişey vermez...

Çakmağın gazıda 10 lira vardır artık :D

Benim kendi çapında bir zippo ve çakmak koleksiyonum var. liseden beri sağdan soldan çarptıklarım hediye gelenler ve benim satın aldıklarım...

18 tane zippom varmış saydım..

ama sigara kullanmıyorum. onun yerine rakı içiyorum daha keyifli oluyor.

Bende 1 paketi 2 günde felan bitiyorum bundan 4-5 ay öncesine kadar 1 paket 1 gün zor yetiyordu..:)

en iyi yanan gaz bağırsak gazıdır. gazın çıktığı yere kıvılcım tut fokur fokur yanar. bağarsak da yanar bağarmasak da.

Çakma geldi arkadaş Önümüzdeki saatler foto koyarım..:)

bir çakmağa bu kadar para vermek?!... büyük ihtimal o paranın sana batması olsa gerek...

Senden video olarak çakmak incelemesi istiyoruz SPY.. Türkiye'de ilk diye de manşet atarız :D

Teşbihte hata olmaz

Atasözü :D

Her topal atın bir kör alıcısı olur :)

bu yüzden alınmaz alınır demek yersiz...

Bir ürünün fiyatını satıcıdan çok alıcı belirler...

Eğer birileri o fiyatı veriyorsa o fiyattan satılır...

Kimse o fiyatı vermeseydi o çakmak maliyetine yani taş çatlasa 10 liraya satılırdı...

Alın verin ekonomiye can verin :D

Verdiğin paraya değdi mi bari? Beğendin mi çakmağını?

Bunun yerine güzel bi zippo almanı tavsiye ederim, hem kullanırsın hayatının sonuna kadar hemde güzel çakar :) Ve garantisi varmı o çakmağın :D