Bu buzdolabını kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerini alabilirmiyim.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Merhaba arkadaşlar,

Samsung RT53H6360SL kodlu buz dolabını kullanan arkadaşlar var mı? Görüşlerinizi bekliyorum, olumlu veya olumsuz.

Veya başka önerisi olan varsa buyursun lütfen. Bütçe 3500 tl.

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Bosch ve profilodan Allah korusun hocam evde var hiç memnun değiliz malesef beko da öyle.

Tekneloji olarak şu markaları düşündük, Samsung, LG, Sharp. bu 3 marka arasında düşünüyorduk bu samsung ta karar kıldık.

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Bosch ve profilodan Allah korusun hocam evde var hiç memnun değiliz malesef beko da öyle.

Tekneloji olarak şu markaları düşündük, Samsung, LG, Sharp. bu 3 marka arasında düşünüyorduk bu samsung ta karar kıldık.

İlginç biz memnunuz yani. Bu beyaz eşyada aynı elektironik ürün gibi size sıkıntılı denk gelmiş demek ki. Biz hiç sıkıntısız kullandık.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
İlginç biz memnunuz yani. Bu beyaz eşyada aynı elektironik ürün gibi size sıkıntılı denk gelmiş demek ki. Biz hiç sıkıntısız kullandık.
Yok hoca msadece bizde olsa hatalı ürün derdik ama çevremizdekiler hep öyle. :/

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bende konuya Siemens önermek için gelmiştim. Şu modeli ananeme aldık kışın, çok memnunuk. Hacim olarak baya geniş,sessiz, çokda iyi soğutuyor. İlla saydığın firmalardan alıcaksan Samsung'u bırak LG buzdolabı al derim.

http://www.siemens-home.com/tr/%C3%BCr%C3%BCnler/so%C4%9Futucular/xl-xxl-gard%C4%B1rop-tipi/KD74NAL20N.html?source=browse

Simens in
http://www.siemens-home.com/tr/%C3%BCr%C3%BCnler/so%C4%9Futucular/nofrost-kombi/KG57NST34N.html?source=browse

ürününe baktık gayet şık ve güzel geldi, ama servis ağı nasıldır bilmiyoruz bilginiz var mı ?

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Yok hoca msadece bizde olsa hatalı ürün derdik ama çevremizdekiler hep öyle. :/

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Simens in
http://www.siemens-home.com/tr/ürünler/soğutucular/nofrost-kombi/KG57NST34N.html?source=browse

ürününe baktık gayet şık ve güzel geldi, ama servis ağı nasıldır bilmiyoruz bilginiz var mı ?

Biz kendimizde Siemens buzdolabı kullanıyoruz hatta tüm beyaz eşyalar Siemens çamaşır makinesi,buzdolabı,gizli damacanalı sebil,bulaşık makinesi vsvs. Servis ağı oldukça yaygın bi sıkıntı yaşamassınız. Şu sözüde unutma araba ve beyaz eşyada Almanlar.

Verdiğin modelede baktım eğer buzdolabı konulcak yer darsa sizin model rahatlıkla sığar,özellikleride iyi A++ az yakar.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Biz kendimizde Siemens buzdolabı kullanıyoruz hatta tüm beyaz eşyalar Siemens çamaşır makinesi,buzdolabı,gizli damacanalı sebil,bulaşık makinesi vsvs. Servis ağı oldukça yaygın bi sıkıntı yaşamassınız. Şu sözüde unutma araba ve beyaz eşyada Almanlar.

Verdiğin modelede baktım eğer buzdolabı konulcak yer darsa sizin model rahatlıkla sığar,özellikleride iyi A++ az yakar.
Hocam zaten mutfak dolabı yeniden yapılacak o yüzden yer sıkıntısı pek yok fakat 80 cm den daha geniş dolap istemiyorlar.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Hocam zaten mutfak dolabı yeniden yapılacak o yüzden yer sıkıntısı pek yok fakat 80 cm den daha geniş dolap istemiyorlar.

Anladım, o zaman sizin verdiğiniz modelde güzel,teknik ayrıntılara bakınca ses 42 db sessiz yani bi sıkıntı yaşamassınız. Siyah olanını almayın parmak izi yapıyormuş, gri güzel.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Anladım, o zaman sizin verdiğiniz modelde güzel,teknik ayrıntılara bakınca ses 42 db sessiz yani bi sıkıntı yaşamassınız. Siyah olanını almayın parmak izi yapıyormuş, gri güzel.
Mağazada gri vardı denedik parmak izi normal bakınca gözükmüyor fakat ışık vuran tarafın tam tersi yönden dikkatli bakılınca anca zar zor gözüküyor. LG dolaplarda denedik bayağı bayağı gözüküyordu.

svksy

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bahsettiğiniz ürüne çok yakın bir Samsung modelini iki yıldır kullanıyoruz. Alırken endişeliydik fakat ürün düşündüğümüzden de iyi çıktı. Sesini hiç duymadım. Yaz sıcağını en düşük ayarda geçirdik. O bile yetiyor. Çok çok az elektrik tüketiyor. Hiç bir sorun yaşamadık. Bir de 10 yıl motor garantisi bulunuyor. Alırsanız seversiniz.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
[MENTION=390518]sosyalli2[/MENTION]; 10 yıl garantisi olması süper.. ama tabi sadece kompresör için geçerli.. hacim olarak da gayet iyi..
bioshield contası da olsaydı çok iyi olurdu...

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
son 2 dolap arasında kaldık ya yukarıda ki samsung mu siemens KG57NSW34N mi arkadaşlar bu ikisi arasında kararsız kaldık açık söylemek gerekirse samsung un kompresöre verdiği 10 yıllık garanti benim aklımı çeliyor :)[h=2][/h]

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
bioshield contası nedir ?

antibakteriyel conta.. kapılarda ki lastikler yani.. onlar çabuk küflenir ve kapının belli bir süre sonra kapanmamasına sebep olur.. buzdolabındaki en önemli parçalardan biridir..

bioshild ise daha uzun süre gidiyor...

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
antibakteriyel conta.. kapılarda ki lastikler yani.. onlar çabuk küflenir ve kapının belli bir süre sonra kapanmamasına sebep olur.. buzdolabındaki en önemli parçalardan biridir..

bioshild ise daha uzun süre gidiyor...
Evde 10 yıllık dolap var lastikte küflenme filan yok :) araştırdım bu teknoloji lg de var herhalde sadece.