• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Bu bir virüs mü? Yardım edin !

windows7'de az da olsa görülen bir durum. kopyaladığın yada sildiğin bir dosya yanlışlıkla 0 byte'lık bir çöp bırakıyor. çoğu zaman windows bunu yenile yaptığında siliyor ama silemediği zamanlar da olabiliyor. seninki de böyle bir durum ..

açıklama yapabiliyorum ama çözümünü bilmiyorum :D

chkdsk /f yap veya bu dosyayı upload edip gönder :D okmu ?

Kilidi Aç Sil Hangi Programda Vardı Ya ?
Ben Bildiğimi Anlatayım

IObit Security 360 Programını yükle Sonra bu Dosyanın Üstüne Gelip "Kilidi Aç Sil" De Tamamdır

unlocker var ama dosyaya sağ tık yapınca '' kes, kısayol oluştur ve sil '' seçeneği var sadece '' ne yaptıysam aynı..

O zaman ya windows 7 desteklemiyor bunu öğrenmek için tekrar unlockerı yükleyebilirsin. birde o nesneyi yeni klasör açıp klasöre keserek atıp klasörü silmeyi dene benim başıma gelse yapacağım bunlar olurdu

kesip taşımaya çalıştığımda '' beklenmeyen bir hata oluştu '' diyor neysee kaldı orada, bilgisayara bi zararı olmasında, ben görmezlikten gelirim onu :mrgreen:
O zaman ya windows 7 desteklemiyor bunu öğrenmek için tekrar unlockerı yükleyebilirsin. birde o nesneyi yeni klasör açıp klasöre keserek atıp klasörü silmeyi dene benim başıma gelse yapacağım bunlar olurdu

---------- saat 00:42 eklendi ---------- önceki mesaj saat 00:26 eklenmişti ----------

hayır, sağ tık yaptığımda özellikler yok, kes, kısayol oluştur ve sil var. taşınmıyorda kaldı orada sinir oldum.
dosyayı gizleyemiyormusun özelliklerinden ?

Sag tıkla özelliklere gir..
Oradan güvenliğe gir..
Alt tarafta gelişmiş olacak..
Okuma,yazma, değiştirme falan olucak..Onları aktif et..
Kaydet ve cık..
Silmeyi tekrar dene..Silinicektir..

Geçiçi bug gibi birşey virüs değil yani geçici bi hata gider zamanla

yorumları okusaydın keşke, sağ tık yapınca özellikler yok!!!
Sag tıkla özelliklere gir..
Oradan güvenliğe gir..
Alt tarafta gelişmiş olacak..
Okuma,yazma, değiştirme falan olucak..Onları aktif et..
Kaydet ve cık..
Silmeyi tekrar dene..Silinicektir..

Bilgisayarını tekrar başlattığında hala ordamı oluyor o dosya?
Bazen bendede oluyor hiç bi işlem kabul etmiyor, sonradan kendiliğinden gidiyor:)

Adını hatırlayamadığım System mechanic benzeri bi kaç uygulama vardı. Shredder ve wrap özellikleriyle dosyayı kökten siliyordu. belki onu deneyebilir yada Ms dos ekranından silmeyi deneyebilirsin

Bitdefender internet Security 2010 gerçekten harika bir antivirüs