Bu bir vefa maçıdır!

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,457
Reaksiyon puanı
530
Puanları
0
Bu bir vefa maçıdır!

Gaziantepspor'un sahasında Bursaspor ile yapacağı maça "vefa" damgasını vuracak... Hem eski futbolcuları De Niegris'in hem de antrenörleri Jesus Quinito'nun trafik kazasında ölen oğlu için, anma etkinliği yapılacak.

news_manset_resim_gy_DeNigris002.jpg


"ÖLÜMLER BİZİ ÇOK ÜZDÜ"

Gaziantepspor teknik direktörü Jose Coucerio, milli maçlara verilen ara nedeniyle yoğun bir çalışma temposundan geçtiklerini, hem de üzüntülü bir hafta yaşadıklarını söyledi. Takımının uzun süredir üst üste üç maç kazanamadığını bildiğini söyleyen Jose Coucerio, ''Tabi bu tip şeyleri kırmak çok önemlidir. Bu sefer kırabilirsek bizim açımızdan iyi olacak'' dedi.

Geçen hafta kaybetmiş bir Bursaspor'a karşı mücadele edeceklerini belirten Portekizli teknik adam, ''Her maç gibi bu da zor bir maç. Son maçını evinde kaybetmiş bir takıma karşı oynayacağız. Tabi ki bu aldıkları skoru bizim maçta telafi etmeye çalışacaklar. Biz de şu ana kadar iyi gidiyoruz ve bunu devam ettirmemiz lazım. Bu hafta özellikle çok üzücü şeyler oldu. İki kötü haber aldıkü. Yarın maçı kazanmak için oynayacağız'' şeklinde konuştu.

Yardımcı antrenör Jesus Quinito'nun oğlunun ve eski futbolcu Antonio De Nigris'in ölüm haberlerinin takım üzerinde etki yaptığını belirten Jose Coucerio, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Tabi ki her ne kadar hissetmemeye çalışıyoruz desem de, bu çok zor. Aldığımız bu ölüm haberleri bizi çok derinden etkiledi. Bursaspor'u yenerek bu negatif havayı üzerimizden atmamız gerek. Hayatta böyle durumlarla isteseniz de istemeseniz de her zaman karşılaşıyoruz ama üstesinden gelmemiz gerekiyor.''

Bursaspor maçının önemli olduğunu vurgulayan Coucerio, taraftarlara çağrıda bulanarak, ''Coşkulu taraftarlarımızın bu önemli maçta bizi yalnız bırakmamalarını istiyoruz. Taraftar desteği ile oynamak bizim için ayrı bir güzellik. Takımımız 11 kişiden oluşmuyor, 12. oyuncu olan taraftarımıza da ihtiyacımız var. Tabii ki statta ne kadar bağıran olursa biz o kadar kuvvetli oluruz'' ifadelerini kullandı.

DE NİGRİS VE QUİNİTO'YA VEFA

Bu arada, Gaziantepspor yönetim kurulunun organizasyonu ile özel olarak yaptırılan 15 bin De Nigris maskesi Bursaspor maçından önce taraftarlara dağıtılacak. Fenerbahçe'ye attığı golden sonra taktığı maske ile sevinç gösterisi yapan ve taraftarın hem hatıralarında hem de gönlünde bu görüntüleri ile yer edinen De Nigris aynı zamanda ''Hepimiz De Nigris'iz'' sloganı ile anılacak ve tribünlere dev bir resmi açılacak. De Nigris için tribünde büyük bir pankart açılarak ''Güle Güle Meksikalı... Seni hiç unutmayacağız'' yazılacağı belirtildi. Ayrıca Futbol Federasyonu'ndan alınan izinle maçtan önce saygı duruşunda bulunularak De Nigris'in anılacağı öğrenildi. Ayrıca Gaziantepspor'un gol atması halinde, golü atan futbolcunun yerine De Nigris'in ismi anons edilecek.

Takımın sevilen antrenörü Jesus Quinito geçtiğimiz hafta Brezilya'da meydana gelen bir trafik kazasında oğlunu kaybetti. Gaziantepspor taraftarları çok sevdikleri antrenörleri için de ''Hepimiz senin evladınız'' yazılı Türkçe ve Portekizce bir pankart hazırladı.

Gaziantepspor camiası, kulüp yönetiminin liderliğinde kendileri için çok üzücü geçen bu hafta ve iki acı kayıp nedeniyle Taraftarlar Derneği ve Gençlik 27 guruplarıyla özel anma etkinlikleri ve afişleri de hazırladı.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Kırmızı siyahlılar Bursaspor maçı hazırlıklarını Celal Doğan Tesisleri'nde yaptığı çalışmayla sürdürüyor. Teknik Direktör Jose Coucerio yönetiminde çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdüren kırmızı-siyahlı ekip, güçlü rakibini puansız göndererek aradaki puan farkını ikiye indirmek ve üst üste 3. galibiyetini elde etmek istiyor. Kırmızı-siyahlı ekipte, sakatlığı süren Zurita oynamayacak. Kaptan Tolga Seyhan iyileşirken, İbrahim Ferdi ise takımla birlikte çalışmalarını sürdürüyor. Kırmızı-siyahlılar, akşam saatlerinde yapacağı son çalışmayla hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini bekleyecek.

KAYNAK
 

WarriorEagle

Profesör
Katılım
2 Ağustos 2009
Mesajlar
1,514
Reaksiyon puanı
22
Puanları
218
HELAL olsun böylece Vefanın sadece semt ismi olmadığını herkes görmüş oldu.
 

Ketumm

Doçent
Katılım
18 Ekim 2009
Mesajlar
769
Reaksiyon puanı
5
Puanları
0
Valla helal gaziantepe işte vefa budur
 

İnternet

Doçent
Katılım
30 Ağustos 2009
Mesajlar
793
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
Vefa dediğn böyle olur bravo GAZİANTEPSPORA:thumbup: hangi büyük bir takım yapmış ki
 
Üst