Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ttnetin kampanyasında verdiği masaüstü hp nasıl bir bilgisayar ? Yani ben onu nerelerde rahatlıkla kullanabilirim ? Yada kendim toplasam daha uygunmu olur acaba ?
Öyle çok ahım şahım bir bilgisayar değil, günlük işlerini yapabileceğin, (İnternet, film, müzik, orta donanım isteyen oyunlar...) bir bilgisayar...
Sistem Özellikleri Marka & ModelHP 500B Masaüstü Bilgisayar İşletim türü Intel® Pentium® E6700 (2M Cache, 3.20 GHz, 1066 FSB) İşlemci Sistemi Orijinal Windows® 7 Home Basic Dahili bellek 320 GB HDD Bellek kartı aygıtı 2GB Ekran boyutu 20'' Grafik kartı NVIDIA 210 512MB Ayrık Ekran çözünürlüğü 1600x900 Dahili sürücü DVDRW Sürücü Ara Bağlantılar (2) PCIe x1 slots, (1) PCIe x16 Ağ arabirimi 10/100 Ethernet Güç kaynağı türü 300 Watt Garanti 2 Yıl Ürün rengi Siyah
Arkadaş masaüstü bilgisayarı sormuş sanırım ki verilen Casper bilgisayar 532$ + KDV'ye geliyor ama üzerinde ayrı ekran kartı yok ve windows'un starter isimli beş para etmez versiyonuyla geliyor. yani illa bir bilgisayarım olsun dersen olabilir ama azcık da oyun oynıyım falan demeye başladığında yetmeyecektir.
KDV dahil 600$ altında bir fiyata zaten HD4670'li ve çok daha yüksek grafik başarımı olan bir sistem kurmak mümkün.