Bu bilgisayar nasil sizce

Reverdance

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oyun Canavari Intel I7 4790 Msi Gtx 970 Li 120 - n11.com

Pek bilgisayardan anladığım söylenemez fakat oyun için bilgisayar alcam ve 3 ile 4.5 arası bir bütçe mevcut ve bu bilgisayar hoşuma gitti açıkçası fakat burdada olduğu gibi toplu gönderilecek bu ürün yani parçaları takılmış şekilde yaşadığım yer ufak yer ve ben takamam vede burda toplayacak birilernin olduğunuda zannetmiyorum bu bilgisayar hakkında yorumlarınızı merak ediyorum vede n11 den alıyorum fakat bir sorun çıkarmı önerileriniz nedir ???

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Ben olsam bu siteden almam. Büyük teknoloji firmalarından alsan senin için daha iyi olur. Garanti vs. işlemleri için o adamı bulmak zor olabilir senin için.

Reverdance

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Önerebileceğin adres var mı vede bilgisayaR ?

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Vatan Bilgisayar, Hepsiburada vs. fakat hazır toplanmış mı arıyorsun. Parça parça toplarsan daha uygun olur fiyat olarak.

Reverdance

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Abi bana bu özelliklerden daha iyi veya bunun gibi birşey toplarmısın?

EmirEgricesu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hazır sistem alma bence fiyatı pahalı oluyor enesyuksel arkadaşımız yapmış güzelde yapmış süperde yapmış gtx 970 her oyunu oynarsın valla ama bütcen de yetiyor bence gtc 980 yada gtc 980 ti al ki ilerde bir daha parça değiştirme bence

- - - Mesaj Güncellendi - - -

gtc yazmışım sorry gtx :D

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Sistem toplasan o fiyata daha iyi olur. Tercihiniz nedir? Masaüstü mü Dizüstü mü?

Reverdance

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tercihim masaüstü vede dediğim gibi bütçe 3 ile 4.5 arası dedim ama 3-5 arasıda olur o kadar sorun değil şuan evde 12 senelik bilgisayarım var artık tutmuyor yine bu tarz bir şey almayı planlıyorum yani bir kere aldımmı yine beni bir 10 sene daha götürsün diye bütçede fazla bir sınırlamam mevcut değil siz bana neyi almam gerektiğini yazarsanız sevinirim vede enesyuksel sistem toplamış galiba pek anlamasamda 3.500 olduğu görüküyor dediğim gibi bütçe 5000 e kadar çıkabilir sizin sistem tavsiyelerinizi bekliyorum.

BlitzHan

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Hocam bir ürünün isminde "oyun canavari, performans harikasi" yazıyorsa ondan uzakdur derim.

BlitzHan

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Alakası yok Phoenix'i bir ziyaret et.

Hocam dediğim gibi istisnalar kaideyi bozmaz. Bugün casper, exper, vs.vs yayın firmaların OYUN CANAVARI ismindeki pclerini hepimiz biliyoruz. Hala iyi olduğunu düşünüyorsan bu sizin düşünceniz.

enesyuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Hocam dediğim gibi istisnalar kaideyi bozmaz. Bugün casper, exper, vs.vs yayın firmaların OYUN CANAVARI ismindeki pclerini hepimiz biliyoruz. Hala iyi olduğunu düşünüyorsan bu sizin düşünceniz.
Phoenix ürünlerini incele.

brsozl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Phoenix Ankara'da bulunan Türk teknoloji firmasıdır. Hazır bilgisayar toplamak istiyorsanız kesinlikle bakmanızı tavsiye ederim. Kablo yönetimi ve işcilik bakımından iyi işler çıkarıyorlar fakat kendiniz toplamak istemiyorsanız iyi bir alternatif. Kendiniz toplamak isterseniz attığınız ürün gibi hazır bilgisayarlardan çok daha fazla performans alabilirsiniz. Bütçeniz GTX 980 tabanlı bir sistem için gayet yeterli. 4800TL gibi bir rakama Vatan Bilgisayar üzerinden bir sistem topladım. Bu bütçede bence SSD şart. O.C yapmayacağınızı düşenerek çarpan kilidi kapalı bir işlemci seçtim. Uzun yıllar sizi her konuda tatmin edecektir. Vatan Bilgisayar size montajı yapıp hazır bir şekilde verecektir. Bütçenizi 5050 TL gibi rakamlara çekerseniz kesinlikle bu sisteme bir de SSD çok iyi gidecektir. Samsung 850 Evo 120GB SSD tavsiye edebilirim.

Ekli dosyayı görüntüle 13640