Bu bilgisayar iyi midir? (Casper Nirvana CN.HBY3632B)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rint
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
Arkadaşlar merhaba,

Yakın zamanda bir bilgisayar almayı düşünüyorum bunu sepetime attım ancak bide siz bilgi sahiplerine sorayım dedim... Genel hatları ile iyi midir? Fiyatı 1700 TL

Yorumlarınız için teşekkürler :)

Casper Nirvana CN.HBY3632B Intel Core i7 3632QM 2.2GHz 8GB 750GB 15.6" Taşınabilir Bilgisayar

Bilgisayar_2933904.jpg
casperi7-002.png
casperi7-001a.png

Donanımsal bilgilere BURADAN bakabilirsiniz...

<SxA>

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Donanımsal olarak gayet güzel ama yinede kunlanıcı yorumlarını almak lazım

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
Fiyat performans iyi duruyor bakalım yorumlar neler olacak...

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
donanımı gayet iyi ama bana sanki işlemci frekansı düşük gibi geldi 22 ghz düşük geldi ama yinede o fiyata iyi duruyor ama kullanıcı yorumlarını alman çok daha iyi olcaktır...

UNBAHTIBIL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeş, ne olursa olsun iki markadan kaçınacaksın; birincisi Exper, ikincisi de Casper. Bu markalar adidir. Aldığın mallar elinde kalır. Daha Casper veya Exper almış olup da memnun olan birini görmedim...

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
Donanımsal olarak gayet güzel ama yinede kunlanıcı yorumlarını almak lazım

donanımı gayet iyi ama bana sanki işlemci frekansı düşük gibi geldi 22 ghz düşük geldi ama yinede o fiyata iyi duruyor ama kullanıcı yorumlarını alman çok daha iyi olcaktır...

Sitede de yorum kısmı kapalı işkillendim açıkcası belki buaradan kullanan arkadaşlar vardır...

Kardeş, ne olursa olsun iki markadan kaçınacaksın; birincisi Exper, ikincisi de Casper. Bu markalar adidir. Aldığın mallar elinde kalır. Daha Casper veya Exper almış olup da memnun olan birini görmedim...

Valla kardeşim haklı olabilirsin hiç kullanmadım bir tane HP aldım 6 sene oldu hala taş gibi her ihtiyacımı görüyor... Küçük kardeşime verecem internet için onun için almayı düşündüm bakalım... Bilgi için teşşekürler :)

contorium

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Casper diyorsun bir de iyi mi diyorsun :D Ben casper a iyi diyen birisini ilk burda gördüm :)

O fiyata ekran kartı daha iyi bi notebook önereyim. Senin casper ında GT 630M ekran kartı var, bunda GT 645M. Harddisk i de 1 TB :) İ7 işlemcili. Zaten günümüzde bilgisayar fiyatlarını ekran kartı ve işlemci belirler çoğunlukla..

http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-z500-59-367617-notebook-urun9624.html (1750 TL)

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
Casper diyorsun bir de iyi mi diyorsun :D Ben casper a iyi diyen birisini ilk burda gördüm :)

O fiyata ekran kartı daha iyi bi notebook önereyim. Senin casper ında GT 630M ekran kartı var, bunda GT 645M. Harddisk i de 1 TB :) İ7 işlemcili. Zaten günümüzde bilgisayar fiyatlarını ekran kartı ve işlemci belirler çoğunlukla..

http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-z500-59-367617-notebook-urun9624.html (1750 TL)

Maksat tartışmaya açmak :D Öneri için teşekkürler aynısını arkadaş da önerdi buda güzel pc :)

djeaw

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
SAKIN ALMAYIN BEN ALDIM ÇOK PISMANIM

BENIM YASADIGIM SORUNLAR
1. ürünü ilk aldıgım 2 nci haftası mavı ekran geldi, (BU ARADA HADDINDEN FAZLA ISINIYOR) 3 üncü hafta, bilgisayar kasmaya basladı neyse garantiye gönderdik
sagolsunlar yenısıyle degıstırdıler
urun geldı..
2. 3 uc ay kullandım tekrar mavi ekran gelmeye basladı kapagı dokunuyom ekran gıdıp geliyot, batarya gitti bilgisayar korkunç ses yapıyor garantiye gönderemiyom çünkü işim bilgisayarla tam altı ay yaz sezonu boyunca idare ettim 6 ay sonra hardisk gitti garantiye gönderdim 25 gün sonra geldi cihaz hardisk degisti ekran onarıldı diye geldi geldi ama bi bok yapılmamıs hardısk degişmis tuslar kırık geldı bilgisayar eksik yapılmıs, geri gonderdım aynı gun. bord degıstı tuslar yapıldı. bugun film izleyim dedim siteden filmin yarısında ekran cizgi çizgi gitti. tekrar gönderecem garantiye.....
KENDI SAGLIGINIZI SEVIYORSANIZ CASPER ALMAYIN...