- Konuyu başlatan
- Admin
durum kesin arkadaşlar. 1000 mesaj ve üstü üyelere gönderim yapılacak. ikinci paket geldiğinde yine haber vereceğim, o zaman da online olma süresi ve kura gibi şeyler düşünelim.
1000 olmayada az kalmıştı ...durum kesin arkadaşlar. 1000 mesaj ve üstü üyelere gönderim yapılacak. ikinci paket geldiğinde yine haber vereceğim, o zaman da online olma süresi ve kura gibi şeyler düşünelim.
durum kesin arkadaşlar. 1000 mesaj ve üstü üyelere gönderim yapılacak. ikinci paket geldiğinde yine haber vereceğim, o zaman da online olma süresi ve kura gibi şeyler düşünelim.
1000 mesaj ve üstü olan üyeler diyoruz arkadaşlar.
Daha sonraki gönderimler için de online kalma süresini de ekleriz.
Bardaklar sınırlı, gönderimler maliyetli olduğu için maalesef bu şekilde kısıtlamalara gitmemiz lazım.
Sponsor işi aklıma yattı ne yalan söyleyeyim. Markaların kapısını çalalım bakalım
Ne dersiniz, Windows 8 olsa nasıl olur?
1000 olmayada az kalmıştı ...keşke msn gibi kullansaydım 3000 olmuştum
kısmet değilmiş ne yapalım ...önümüzdeki maçlara bakacağız ...
![]()
Birşey kalmamış bardaklar hazır olana kadar 1000 olur belki![]()
Birşey kalmamış bardaklar hazır olana kadar 1000 olur belki![]()
mesaj kasın diyorsun yani kısaca![]()
mesaj kasanların başına gelenleri görecek kadar uzun süredir üye olduğunu görebiliyorum, görmedin mi daha önceden hiç.![]()
taşları küçük deniz taşlarından ayarlarsanız iyi olur ...görmem mi çok gördüm![]()
kendim için değil bardak almak için msj sayısı 1000 e yakın olan arkadaşları kastedmiştim![]()
Heee kupa satarak baya büyür.
.![]()
gönderilecek adreslere nasıl ulaşacaksınız?