Braun' dan Erkeklerin Hayatını kolaylaştıran Tıraş Makinesi: 760cc-4

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Braun'un üstün tıraş makinesi 760cc-4, eşsiz akıllı sonik teknolojisi ile size mükemmel pürüzüsüzlükte ve rahat bir tıraş deneyimi sunar.

SG_865146.jpg

Akıllı sonik teknoloji

Bir dokunuşta 10,000 mikro titreşim özelliği sayesinde daha fazla kılın yakalanmasını sağlar. Böylelikle Braun'un sunduğu en kusursuz ve rahat tıraş deneyimini yaşarsınız.
ph-series-7-shavers-sonic-technology-tr.jpg

3 kişisel mod ayarı
Farklı yüz bölgeleri için ektra hassas ve yoğun modları sayesinde daha kişiye özel bir tıraş deneyimi sunar.

Patentli ActiveLift™
Benzersiz salınımlı merkezi düzeltici yatay duran kılları kaldırır ve keser. Bu şekilde problemli bölgelerde bile kusursuz bir tıraş sağlar.
ph-series-7-shavers-activelift-tr.jpg

OptiFoil™
Braun'un sunduğu en gelişmiş folyo farklı yönlere doğru büyümekte olan kılları yakalayacak ve ayrıca bunların her zamankinden daha yakın bir şekilde kesilmesini mümkün kılacak farklı boyutlarda deliklere sahiptir.

Tam anlamıyla esnek tıraş sistemi
Braun'un benzersiz döner tıraş başlığı ve hareketli folyo birleşimi yüze maksimum şekilde uyum sağlar.

Üç aksiyonlu kesme sistemi
3 özel kesici unsur uzun kılları da kısa kıllar kadar kolay kesebilmektedir.

Tamamen yıkanabilir
Bütün Braun tıraş makinelerini suyla temizlemek son derece kolaydır.
ph-series-7-shavers-feat-washable.jpg

Clean&Renew™ sistemi
Bir düğmeye basarak tıraş makinenizi otomatik olarak temizlemek, kurutmak, şarj etmek ve yağlamak mümkün. Böylelikle makinenizi her zaman ilk günkü gibi muhafaza edebilirsiniz.
ph-series-7-shavers-clean-and-renew-790cc-4.jpg

Kablosuz Tıraş: 50 dakika
Hızlı Şarj: 5 dakika

Kaynak

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
hepsiburada da 518,91 TL kdv dahil..

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
her gün traş olanlar için ideal ama haftada bir 3 günde bir olanların sakalını keser mi bu alet ?

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Aynen.Ben her gün traş olmam mesela.

Hafta da bir.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
her gün traş olanlar için ideal ama haftada bir 3 günde bir olanların sakalını keser mi bu alet ?

Üç aksiyonlu kesme sistemi
3 özel kesici unsur uzun kılları da kısa kıllar kadar kolay kesebilmektedir.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Benim sakalları 5 jiletli traş bıçağı bile kesmiyor bumu kesecek :D

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
3 günde bir berbere gitsem, buna vereceğim parayla 17 ay traş oluyorum yaf :D

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
bende babyliss var, onunla sıfıra vuruyorum sakalları sonra da jiletle sinek kaydı yapıyorum.. tabi ayda bi traş oluyorum orası ayrı :D

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
92
En keyiflisi;
Sakal Fırçası - Arko traş sabunu - sıcak su - 5 bıçaklı markalardan biri.

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Berber verdiğin ücret 3 lira mi?

Üşenmedim hesapladım. :D Ama haklısın bir yerde.

Mahalle berberleri 5 lira, ama sürümden kazanan berberler türedi Bursa'da. 10 sandalye, 10 kişi çalışıyorlar, berberler odasına kayıtları olmadığından istedikleri fiyatı koyuyorlar. Onlarda 3 lira. Abone olursan 2,5 lira. 5 lira olsa nolcak ya, sinek kaydı traş, üstüne krem, alna 2 dk. masaj, hoş sohbet, bi de çay. Bu alet bunu yapabiliyor mu? :D

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Mahalle berberleri 5 lira, ama sürümden kazanan berberler türedi Bursa'da. 10 sandalye, 10 kişi çalışıyorlar, berberler odasına kayıtları olmadığından istedikleri fiyatı koyuyorlar. Onlarda 3 lira. Abone olursan 2,5 lira. 5 lira olsa nolcak ya, sinek kaydı traş, üstüne krem, alna 2 dk. masaj, hoş sohbet, bi de çay. Bu alet bunu yapabiliyor mu? :D

Aleti alacaklar olanlar, bu mesajı okusun derim :D

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18

gerçekten süper yazmışsın :)

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
[MENTION=158637]angel75[/MENTION] sen bayan değil misin yaa :D Niye bu kadar ilgilendin bu aletle :P

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
İon konusu olsa açmaz :D

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
@angel75 sen bayan değil misin yaa :D Niye bu kadar ilgilendin bu aletle :P

bu tarz makineleri kullanan bayanlar olduğunu biliyorsundur sanırım :)

şaka bir yana (ki şaka değil) :) baktım bizim sdn erkekleri ev elektroniği ile ilgilenmiyor, böyle bir konu açayım ki ilgilerini çeksin dedim:)

İon konusu olsa açmaz :D

tarihe dikkat lütfen...
http://forum.shiftdelete.net/sony/2...ilk-telefonu-xperia-ion-resmiyet-kazandi.html

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
bu tarz makineleri kullanan bayanlar olduğunu biliyorsundur sanırım :)

şaka bir yana (ki şaka değil) :) baktım bizim sdn erkekleri ev elektroniği ile ilgilenmiyor, böyle bir konu açayım ki ilgilerini çeksin dedim:)

Pahalı olmasalar ilgilenecğimde pahalılar :P

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Berbere gidesim geldi. :D

Reaksiyon puanı
10,327
fiyatı oldukça yüksek, ama bir alınca uzun gidiyor brown markası, oldukça kaliteli...

yalnız benim sakallar 2 numara ve sürekli. bi de alttan üstten ayrıca jiletle temizlemem gerekiyor, ki baya zahmetli oluyor.