Boyumu uzatmak istiyorum 2005 mart doğumluyum 15 yaşımdayım 16 olucam bu ay boyum 1.67-168 civarında 1.75-1.78 olmak istiyorum daha yaşımın küçük olduğunu ve boy atacağımı söylüyor coğu kişi bilemedim yardımcı olur musunuz
öncelikle doktora gidip kemik yaşını öğren zaten o zaman doktor tahmini olarak ne kadar uzuyabileceğini tahmin edebiliyorBoyumu uzatmak istiyorum 2005 mart doğumluyum 15 yaşımdayım 16 olucam bu ay boyum 1.67-168 civarında 1.75-1.78 olmak istiyorum daha yaşımın küçük olduğunu ve boy atacağımı söylüyor coğu kişi bilemedim yardımcı olur musunuz
Annem 1.60 babam 1.77 civarındaboyda baba ve annenin genleri çok önemli annenle babanın boyu kaç
Mesaj otomatik birleştirildi:
öncelikle doktora gidip kemik yaşını öğren zaten o zaman doktor tahmini olarak ne kadar uzuyabileceğini tahmin edebiliyor
tabi boyunun uzaması için eğer kilolu isen kilo vermeye çalış basketbol gibi sporlar yap çinko gibi vitaminler al
şahsen anne baba boyuna göre 175 olursun tabi spor yapıp düzgün vitamin alırsan belki de daha da fazla uzarsın kemik yaşına bağlıAnnem 1.60 babam 1.77 civarında
Barda asılı kalma zıplama antremanları tarzı şeyler yapıyorum günde 3 set halinde bir faydası olur mu?şahsen anne baba boyuna göre 175 olursun tabi spor yapıp düzgün vitamin alırsan belki de daha da fazla uzarsın kemik yaşına bağlı
evet olurBarda asılı kalma zıplama antremanları tarzı şeyler yapıyorum günde 3 set halinde bir faydası olur mu?