Boyum Uzarmı? Stoperde Boy Kaç Olmalı?

Reaksiyon puanı
52
Arkadaşlar bundna 2 ay öncede forum açmıştım orda boy 171 Di şuan 173 felan temmuz 8 de 14 e girdim boyum kaç olur sizce stoperler in boyları cok uzun olur endişelerim var? En azından 185 i gorurmuyum stoperde boy bu kadar etkilimidir?

Andromedavor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,339
İnşallah babanlara değil teyzeninoğluna çekersin. Daha yaşın var uzarsın

MFO10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Güzel boyun iyi. Ortalama üstü hatta. Genler de iyi duruyor. Beslenmene dikkat et, spor yapmayı ihmal etmiyorsundur zaten ve dik durmayı alışkanlık haline getir.

Reaksiyon puanı
52
İnşallah babanlara değil teyzeninoğluna çekersin. Daha yaşın var uzarsın
İnşallah dediğin gibi olur reis futboldan anlıyorsan stoperler uzun olur benimde amacım belli boy uzun olduktan ful fizik çalışıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güzel boyun iyi. Ortalama üstü hatta. Genler de iyi duruyor. Beslenmene dikkat et, spor yapmayı ihmal etmiyorsundur zaten ve dik durmayı alışkanlık haline getir.
Bugun den itibaren 30 gunluk 1 saatlik kosuya cıkıyorum. Malum koronadan futbol antremanlarımız iptal. İnşallah min. 185 olurum :)

EmirhanTeira

Doçent
Reaksiyon puanı
507
Boy iyi. Uzarsın. Kilo dengeni de iyi ayarlarsan van Dijk yerine sen gidersin L.pool'a :D

Reaksiyon puanı
52
Boy iyi. Uzarsın. Kilo dengeni de iyi ayarlarsan van Dijk yerine sen gidersin L.pool'a :D
Reis Van dijk dedin kalpden vurdun hastasıyım adamın idolum dir kendisi şans su birde aynı gun doğmusuz :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Reis Van dijk dedin kalpden vurdun hastasıyım adamın idolum dir kendisi şans su birde aynı gun doğmusuz :)
Kiloda sabah aç karnına olculdum 62.4 bugun den itibaren abur cubur felan bıraktım ekmekde yemiyorum sabah lorlu yulaflı omlet yiyorum akşam annemgil ne yaparsa yiycem artık pilav falan yemem

Janberk

Asistan
Reaksiyon puanı
232
Yıllarca futbol oynayan birisi olarak fikrim; Evet stoperin boyu uzun olmalı. Piyasada en çok hızlı(çevik,atik), uzun ve ayağı iyi olanlar iş yapar. Bunların hepsi bir arada olunca milyon avrolar kazanarak ya Real Madrid'de ya da Liverpool'da kaptan oluyorsun zaten :)

Reaksiyon puanı
52
Yıllarca futbol oynayan birisi olarak fikrim; Evet stoperin boyu uzun olmalı. Piyasada en çok hızlı(çevik,atik), uzun ve ayağı iyi olanlar iş yapar. Bunların hepsi bir arada olunca milyon avrolar kazanarak ya Real Madrid'de ya da Liverpool'da kaptan oluyorsun zaten :)
Dogru soylu yorsun reis hız cevık onlar geliştirilir ama biliyorsun boy ısteyınce uzanıyor sence kaç cm olur?

Janberk

Asistan
Reaksiyon puanı
232
Dogru soylu yorsun reis hız cevık onlar geliştirilir ama biliyorsun boy ısteyınce uzanıyor sence kaç cm olur?
Bana sorarsan boyun ortalamanın bi tık üstünde. Net bir ölçü verememekle birlikte gelişimin durmazsa uzamaya devam edeceğini düşünüyorum. Spora ara verme kondisyon kaybetmeden üzerine koyarak devam et, yoksa benim gibi bırakmak zorunda kalırsın... Ha bir de süt bu konuda sana çokça yardımcı olabilir şaka değil :) Kemik gelişiminde önemli rol alıyor.

Reaksiyon puanı
52
Bana sorarsan boyun ortalamanın bi tık üstünde. Net bir ölçü verememekle birlikte gelişimin durmazsa uzamaya devam edeceğini düşünüyorum. Spora ara verme kondisyon kaybetmeden üzerine koyarak devam et, yoksa benim gibi bırakmak zorunda kalırsın... Ha bir de süt bu konuda sana çokça yardımcı olabilir şaka değil :) Kemik gelişiminde önemli rol alıyor.
Eyw Usta sporu sakatlık olmazsa bırakmayı düşünmüyorum sütü içicem teşekkürler

Reaksiyon puanı
52
KRAL birşey sorabilirmiyim 8 10 kg lık dumbellarla kol çalışsam boyu etkilermi?

Janberk

Asistan
Reaksiyon puanı
232
KRAL birşey sorabilirmiyim 8 10 kg lık dumbellarla kol çalışsam boyu etkilermi?
Hayır canım ne alakası var :) Halter kaldırma gibi(boyun kısa kalmasına yol açtığına dair bi efsane var) ağır sporlara yönelmezsen boyunu etkilemez. Boy uzaması kaslarla değil kemik gelişimi ile ilgilidir.

Reaksiyon puanı
52
Hayır canım ne alakası var :) Halter kaldırma gibi(boyun kısa kalmasına yol açtığına dair bi efsane var) ağır sporlara yönelmezsen boyunu etkilemez. Boy uzaması kaslarla değil kemik gelişimi ile ilgilidir.
Bacakdada aynı durum galiba herkesten bir laf çıkıyor ben yinede bu yaşta agırlıklı squat girmicem bacak aletleri ile çalışıcam kol çalışırım

Janberk

Asistan
Reaksiyon puanı
232
Bacakdada aynı durum galiba herkesten bir laf çıkıyor ben yinede bu yaşta agırlıklı squat girmicem bacak aletleri ile çalışıcam kol çalışırım
Leg curl, leg press falan yap ne biliyim :) kastan çok bacak çabukluğuna ihtiyacın var tempolu ip atlayabilirsin.