Bir kaç cm uzadı. Çok kafaya takıyorum.Uzadi mi boyun 1.5 yılda?
Bence kafaya takip ta psikolojinin etkilememeli. Benim de boyum kısa yasitlarima göre. Evlilik/sevgili açısından bakarsan seni seven boyun için degil sen olduğun için sevsin. Aynı şekilde seni seven arkadaşların boyun için değil sen olduğun için sevsin. Ben de kisayim ve bana bardağın en dolu tarafı bu gibi geliyor. Dalga geçen 3-5 kendini bilmese kafa yormak lazım. Yorarsan çabuk yaslanir çabuk olursun derler.Bir kaç cm uzadı. Çok kafaya takıyorum.
O Birden fırlayanlar ergenliğin başında fırlıyor. Ben gireli 3-3.5 sene falan oldu.20-21 e kadar uzamaya devam ediyor.. Bazı insanlar bi yaştan sonra birden uzuyor çok takma bence bakarsın seneye boyun birden fırlamış...
Hobin yoksa baskete gidebilirsin ayriyetten bol bol protein almanı tavsiye ederim..
O Birden fırlayanlar ergenliğin başında fırlıyor. Ben gireli 3-3.5 sene falan oldu.
Arkadaşın ergenliğe geç girmiştir.benim arkadaşım Lise3 den 4 e geçerken fırladı.. Hatta üniversiteye geçip fırlayanıda gördüm... Dediğim gibi genetik yapıyla alakalı 21 e kadar uzamaya devam
Boyun uzadı mıBen 16 yaşındayım. Boyum 155-160 civarı. Boyum hiç uzamıyor. Lise 2 ye gidiyorum. Arkadaşlarımın boyu benden uzun ama ben kısayım. Kısa kalmak istemiyorum. Ne yapmalıyım