• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Böyle bir şey yapılabilir mi?

multiTYRT

Öğrenci
Katılım
22 Haziran 2012
Mesajlar
24
Tepki puanı
0
Puanları
0
1 Adet SSD'miz ve 1 Adet HDD'miz var.

SSD'yi C olarak kullanmak ve HDD'yi D ve E olarak kullanmak mümkün müdür?:hammer:
 
SDD diske sadece sistem kurarsın. Sistemi kurup bilgisayarı hazır ettikten sonra, diğer diski bilgisayara takıp kullanabilirsin.

Kısacası dediğin şey yapılabilir. :)
 
Tabiki mümkün ssd ye sistem kurarsınız. Yedekleriniz de diğer hddnizde durur. Ben öyle kullanıyorum
 
Bundan sonra kuracağın tüm programları da D: de açacağın bir program files klasörüne kurarsın. Tabi belgelerim klasörünü de D: 'ye yönlendirirsin. Bunları yapmaz isen c diskin program kurdukça çabucak dolar. Dikkat etmek lazım.
 
Bundan sonra kuracağın tüm programları da D: de açacağın bir program files klasörüne kurarsın. Tabi belgelerim klasörünü de D: 'ye yönlendirirsin. Bunları yapmaz isen c diskin program kurdukça çabucak dolar. Dikkat etmek lazım.

Belgelerim D ye nasıl yönlendiriliyor?
 
Zaten kurulum ekranında disklerin boyutu birleşik göstermez ikisinin boyutları ayrı ayrı gösterir ordan ssd nin boyutunu biliyorsan bölüm oluşturdan oluşturup ona kurarsın diğer kalan kısıma d yaparsın on numara olur.
 
Belgelerimi, programlarımı, oyunlarımı vs D ye yani normal HDD ye yönlendirip yükledikten sonra SSD niye kullanıyorum ben?
Bilgisayar 5sn de açılsın diye mi?

Saçma.

Al 160gb lık SSD herşeyini kur geç git.
 
Ben SSD'ye Windows 8'i kurdum. Normal Harddisk'e de oyunlarımı kuruyorum. İşletim sistemi hızı mükemmel ve hiçbir sıkıntı yaşatmıyor sana da böyle yapmanı öneririm.
 
Üst