Soru Boy Ve Basketbol

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Early
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Early

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
biliyorum bu konudan çok fazla açtım fakat emin olmak istiyorum 1.70 boyum var anne 1.60 baba 1.72 anne dayılarım 1.85 vardır boyumun uzamasını istiyorum basketbol oynamak düzenli uyku boyumun uzamasnı yardımcı olur mu bilgili kişiler yazarsa sevinirim .d

basit

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,507
Kardeş basket oynayarak, süt içerek boyumu uzatamadım ben.
Lisansım bile vardı. Okul takımındaydım.

Genetik bence.
İnternette bir yazı okudum;
Annen ve babanın boylarının ortalamasına göre +5 cm uzun ve ya -5 Cm kısa oluyorsun ve yediğin besinler ve sportif aktivitelerden birazcık uzatılabiliyor.

erenalisen

Doçent
Reaksiyon puanı
527
biliyorum bu konudan çok fazla açtım fakat emin olmak istiyorum 1.70 boyum var anne 1.60 baba 1.72 anne dayılarım 1.85 vardır boyumun uzamasını istiyorum basketbol oynamak düzenli uyku boyumun uzamasnı yardımcı olur mu bilgili kişiler yazarsa sevinirim .d
16 yaşındayken (şuan 17 yaşındayım) bende çok takmıştım 164 boyum vardı geçen sene annem 160 babam 180 benim genetiğim ise 178 79 falan çıkıyor neyse sonra boşverdim gittim sporumu yaptım basketbolumu oynadım zaten lisanslı futbolcuyum 4 senedir gittim lig maçına da çıktım takmadım yani boyumun uzamasını şuan ki boyum ise 171 yani stres yapmamak ve takmamak lazım sana tavsiyem takma o boy uzayacak ya öyle uzayacak ya böyle uzayacak ama uzayacak güven bana stres yaparsan uzamaz veya az uzar genetik olarak erkekler 22 yaşına kadar uzarlar yaşın daha 16 bunu kafana takmayacaksın ergenliğinin daha ortalarındasın sana tavsiyem baskete devam et günde iki bardak süt iç kemiklerin sağlamlaşır ve özellikle yazın sokağa çık spor yap d vitamini al güneş sayesinde unutma insanların boyları yazın daha fazla uzar ve saat 2 den önce rüya görmeye başlamış ol saat 2 ve 5 arası büyüme hormonun en fazla salgılandığı saat aralıklarıdır bu saatlerde uykuda olman vücudunu rahatlatmış olur ve hormon istediği gibi seni büyütür kısacası takma ve dediklerimi yap genetik boyun zaten 172 çıkıyor artı 5 eksi 5 olarak farklılık gösterir ama bilemezsin dayına da çekmiş olabilirsin o yüzden 180 olmamak için önünde bir engel yok yaşın zaten daha genç 5 sene var ergenlik bitimine sen rahat ol boyun uzayacak :)