wpa_supplicant
Profesör
- Katılım
- 4 Ekim 2020
- Mesajlar
- 3,392
- Reaksiyon puanı
- 6,547
- Puanları
- 293
Hemen bir kahin çağırıyorum belki o bilir?170
Mesaj otomatik birleştirildi:
'te mi olmaz
Hemen bir kahin çağırıyorum belki o bilir?170
Mesaj otomatik birleştirildi:
'te mi olmaz
ÇıkartHemen bir kahin çağırıyorum belki o bilir?
Bilemeyiz bence sporla falan ilgilenmiyorsan birde beslenme konusuna önem vermiyorsan zor basket oyna klasik cevap ? takma bukadar topuklu mu yok sadece sen değilsin ?170
Mesaj otomatik birleştirildi:
'te mi olmaz
Kala kala topukluya kaldık iyi miBilemeyiz bence sporla falan ilgilenmiyorsan birde beslenme konusuna önem vermiyorsan zor basket oyna klasik cevap ? takma bukadar topuklu mu yok sadece sen değilsin ?
Bilmem, sen giycen ben değilKala kala topukluya kaldık iyi mi
Türkiye geneli kadınların çoğu ortalama olarak 1.60 1.70 arası sorun yok seni sevecek olan her türlü sever sorun yapma eziklikle alakası yok onunKala kala topukluya kaldık iyi mi
Doktor tavsiyesiakışına bırak takma uzarsın
Evet katılıyorum ama şöyle mesela ben sigara Vs içiyordum süt Vs hiç sevmem spor önemli fakat boyum uzun yani olmuyorsa salacaksınİlk olarak, bir biyoloji öğretmenim ve bilim insanı olan bir kişiden dinlediğim şeyi anlatayım.
Boy uzaması konusu insanın anne babasından aldığı genler kadar kendi yaptığı hareketler de etkiler. Mesela benim şuan boyum 186 cm, ancak yaptığım şeyler, tükettiğim gıdalar ile bu bant daha da genişleyebilir. Babamın boyu 182. Ben süt içerek boyum maks. 185cm olacaksa bu bandı 185 ila 195cm'e çıkarabilir, boyumun uzamasını sağlayabilirim. Spor yapmak en mantıklı şeylerden biri olur. Sıçramalı spor yaparsan çok etkisi olur. Besinler de önemli tabii ki, et, süt, tavuk, balık, yumurta gibi besinler boyun uzamasına katkı sağlar. Yani boyunuz şuan ergenliğinizi tamamladığınızda maksimum 163 olacak ise bunu siz 170cmlere çıkarabilirsiniz.
10 dk derken yani şu anlamda sabah 2,5 dk öğlen 2,5 dk akşam 2,5 dk ve yatarken 2,5 dk böyle ideal olur10 dk olduğuna eminmisin kollarım karıncalanmaz mı