- Reaksiyon puanı
- 7
85-86 falan csgo oyanrken hocam 160-200 arası fps alıyorumYük altında sıcaklıklar nedir? 55-56 derece boşta bir laptop için fazla değil ancak daha düşük olabilir.
Boylesine guclu bir laptopun illaki iyi bir fanı olması gerekir 85 biraz fazla 73 deseniz ok derdim ama bence fazla hangi grafikte oynuyorsunuz peki ?85-86 falan csgo oyanrken hocam 160-200 arası fps alıyorum
1024*768 ve efektlerin hepsi low da csgoyu biliyorsanız birde alising diye özellikler 4x de Bu arada laptop acer nitro 5 an515-43 ryzen 5 3550H işlemci ati 560x ekran akrtı varBoylesine guclu bir laptopun illaki iyi bir fanı olması gerekir 85 biraz fazla 73 deseniz ok derdim ama bence fazla hangi grafikte oynuyorsunuz peki ?
Peki boşta 40 iyi mi ?Yük altında sıcaklıklar nedir? 55-56 derece boşta bir laptop için fazla değil ancak daha düşük olabilir.
Tam temizlik ve macun tazeleme gerekiyorMerhaba öncelikle değerli yazınız için teşekkürler. Bugün başıam gelen olay pc aldıktan 10 ay sorna yavaşladı fanalrda birşey yok ama CPU ve GPu macunları bitmiş olabilir mi?
Gayet iyi.Peki boşta 40 iyi mi ?
Not: Laptop için.
Çok TeşekkürlerBu modelde fanlar yan yan olduğu için sıcaklıklar biraz daha fazla. Eski Nitro dizaynının dez avantajı bu. Fanlar ayrı olsa, 5-10 derece arasında daha düşük olur sıcaklıklar. Yine de endişe edilecek sıcaklıklar değil.
Gayet iyi.
garantissi devam ediyor götürsem yaparlar herhaldeTam temizlik ve macun tazeleme gerekiyor
systemrequirement hocam bu sitede her oyuna baka bilirsin yapma ngerekn oyunun adını yaz sorna küçük bir dosya indiriyorsun sistem bilgilerinin alıyor sana rapor çıkarıyor bu oyun için min siss. gereksinimi ve önerilen diyeÇok Teşekkürler
Ya size bir sorum daha olacak ?
Ya ben bu Laptopu aldım: Dell Latitude 3400
Özellikleri: i3 8145U, 4Gb ram, 128gb ssd,
E.kartı: UHD 620
Bu Laptopu Tam 5K' ya aldım.
Bu Laptoptan hangi oyunları oynayabilirim ?
85-86 laptop için normal değerdir ama o ayarlarda o sıcaklık çok. Bunu en iyi emulatör üzerinden anlarsınız isterseniz gamepadiniz varsa yardımcı olayım sonra kaldırırsınız. Şöyle ki ps2 emusu olan pcsx2de 80 derece görüyorsanız sıkıntı vardır. O emu 60-70 derecelerde olmalı.1024*768 ve efektlerin hepsi low da csgoyu biliyorsanız birde alising diye özellikler 4x de Bu arada laptop acer nitro 5 an515-43 ryzen 5 3550H işlemci ati 560x ekran akrtı var
Zula gta sanandres gta 4 5k ya göre bayağı kötü bence ekran kartı yok çünkü cs go da olur gta 5 teÇok Teşekkürler
Ya size bir sorum daha olacak ?
Ya ben bu Laptopu aldım: Dell Latitude 3400
Özellikleri: i3 8145U, 4Gb ram, 128gb ssd,
E.kartı: UHD 620
Bu Laptopu Tam 5K' ya aldım.
Bu Laptoptan hangi oyunları oynayabilirim ?
Bendede leptop var evet boşta 56 50 fln termalmacun sürdüm 2 ay oldu valorant ta 169 fps fln alırken 90 70 80 fln oluryorMerhaba öncelikle değerli yazınız için teşekkürler. Bugün başıam gelen olay pc aldıktan 10 ay sorna yavaşladı fanalrda birşey yok ama CPU ve GPu macunları bitmiş olabilir mi? AIDATA raporunu da koyuyorum detaylı.
Peki Cs, zula, sabotaj kaç fps alır ?Zula gta sanandres gta 4 5k ya göre bayağı kötü bence ekran kartı yok çünkü cs go da olur gta 5 te
Ekran kartı: UHD 620Zula gta sanandres gta 4 5k ya göre bayağı kötü bence ekran kartı yok çünkü cs go da olur gta 5 te
Peki Cs, zula, sabotaj kaç fps alır ?
Hangi grafiklerde açar ?
Valorant açarmı ?
Kaç fps alır ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekran kartı: UHD 620
İ5 5.nesillerden daha iyi i3 8145U.Valorant açar cs go tahminim 70 80 düşük bi üstü çoklu cpu kullanımını açın zula 200 görür sabotaj açmaz gibi 5. Nesil i5 lazım