Boşluk....

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
Boşlukta bulunmak diye bir şey var mıdır? Özellikle hemcinslerim tarafından pek bir duyarım bu kelimeleri, cümleleri ''boşluktayım, yalnızım, onunla boşluk zamanımda karşılaştım... '' nedir bu boşluk var mıdır böyle bir şey ???

Yoksa hemcinslerimin uydurması mı? İlgi beklemesi mi? :D

calvaria

Profesör
Reaksiyon puanı
9
İnsanların kendilerini Yalnız hissetmelerinden kaynaklanan belirsiz bi ruh halinin tanımıdır boşlukta olmak...

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
Nazın sitemin belli değil,ben senin neyinim anlayamadım.(güzel şarkı :D ) Durumlarını mı diyorsun şirine sen? :*

kırıkkalp

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ama birde şu var aslında o boşluk denilen şey tanımlanamayan karmaşık duygularda olabilir :*
[/quote]

+1

*SiRiNe*

Dekan
Reaksiyon puanı
2
emelden dedi ki:
Nazın sitemin belli değil,ben senin neyinim anlayamadım.(güzel şarkı :D ) Durumlarını mı diyorsun şirine sen? :*

:D :D Evet güzel şarkı :P Ama ben demiyommmm :D :D

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
boşluk hissi nerede olduğunu ( mecaz anlamda ) bilememek olsa gerek.burda tecrübe yazıyor ya :D sadece bayanlarda değil insanoğlunda bu tür duygu karmaşası olabiliyor yani :)

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
*SiRiNe* dedi ki:
emelden dedi ki:

:D :D Evet güzel şarkı :P Ama ben demiyommmm :D :D

Bende demiyorum ben ne istediğimi ve ne olduğumu biliyorum çok şükür. :D

*SiRiNe*

Dekan
Reaksiyon puanı
2

GOTHiC

Asistan
Reaksiyon puanı
0
calvaria dedi ki:
İnsanların kendilerini Yalnız hissetmelerinden kaynaklanan belirsiz bi ruh halinin tanımıdır boşlukta olmak...

Kesinlikle haklısın arkadaşım yorum çok açıklayıcı olmuş..

red-bird

Profesör
Reaksiyon puanı
8
boşlukta bulunmak diye birşey vardır bence emelden...
şöyleki bu sadece biz bayanlar için geçerli değildir ama...
mesela ufak bir çocuk ağlar, o sırada siz onunla ilgilenirseniz susar, ilgilenmezseniz tepkisini sürdürür çünkü ilgi ister (yani boşlukta hisseder kendini)
mesela bir erkek; kız arkadaşı yoktur, bir kız ona gülümsediğinde (kızın amacı ayarlamak olmasa bile) erkek öyle anlar çünkü öyle olsun ister (çünkü boşluktadır...)
mesela bir bayan, sürekli ilgi ister ilgi görmediğinde,tepkisini dile getirmek için kimi zaman kendisine daha çok bakar... bakar ki ben ilgi görmeyi hakediyorum'u göstermek için... beklediği ilgiyi beklediği kişiden değil başkasından görünce düşüncelere kapılır neden diye(o an bir boşlukta hisseder kendini)
ama bence bunlar anlık şeylerdir seven insan sonuna kadar sever, boşluk moşluk, ilgisizlik felan takmaz...

karşılıksız sevebilmektir sevgi... ;)

ultraanti

Asistan
Reaksiyon puanı
1
böyle birsey var
boşlukta olmak çevrendeki kimseye karşı kendini yakın hissedememek yeni birileri ile arkadaşlık kurma isteği bulunduğun ortamın arkadaşlıkların sıkıcı gelmesinden kaynaklanır genellikle