BEFEGA
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 5
Dün iMac'e Windows 7(x64) kurduktan sonra driverları için MacOS tarafından destek CD'si oluşturdum. Sonra Windows tarafına geçip CD'yi takıp kuruluma geçtiğimde hata ile karşılaştım.
"Boot Camp x64 is unsupported on this computer model"
64 Bit sistem kuran çoğu kişide bu hatanın olduğunu fark ettim ve dün yaptığım 1-2 aşamayı resimleyip konu açayım dedim
1.Olarak MacOSX tarafında oluşturmuş olduğumuz ve CD'ye ya da HDD'ye kayıt ettiğimiz "WindowsSupport" klasörünü C: sürücüsünün içine klasör halinde atıyoruz.
2.Aşamada Başlat > Tüm Programlar > Donatılar > Komut İstemci'ye sağ tıklayıp "Yönetici Olarak Çalıştır' deyip aşağıda ki komutları sırasıyla yazıyoruz.
1-
2-
3-
Sağ Tıklayıp
4-
Aşağıdaki kodları sırasıyla yazıp Enter tuşuna basıyoruz.
6-
Kurulum başlıyor ve sorunsuz olarak tüm driverlar kuruluyor.
Keyifli günler.
yazan BEFEGA
"Boot Camp x64 is unsupported on this computer model"
64 Bit sistem kuran çoğu kişide bu hatanın olduğunu fark ettim ve dün yaptığım 1-2 aşamayı resimleyip konu açayım dedim
1.Olarak MacOSX tarafında oluşturmuş olduğumuz ve CD'ye ya da HDD'ye kayıt ettiğimiz "WindowsSupport" klasörünü C: sürücüsünün içine klasör halinde atıyoruz.
2.Aşamada Başlat > Tüm Programlar > Donatılar > Komut İstemci'ye sağ tıklayıp "Yönetici Olarak Çalıştır' deyip aşağıda ki komutları sırasıyla yazıyoruz.
Kod:
cd..
cd..
cd WindowsSupport
cd Drivers
cd Apple
BootCampx64.msi
1-
2-
3-
Sağ Tıklayıp
4-
Aşağıdaki kodları sırasıyla yazıp Enter tuşuna basıyoruz.
6-
Kurulum başlıyor ve sorunsuz olarak tüm driverlar kuruluyor.
Keyifli günler.
yazan BEFEGA