hangisiDisk İzlencesi’nden bölmelisin.
Mac OS'ların UEFI BIOS'unda CSM in açık olup olmadığını ve UEFI Class'ını bilmediğimden Windows 10 kurmanızı öneririm.ben bootcamde windows 7 kurucam ama Başlangıç diski tek bir bölüntü olarak bölüntülenemiyor veya geri yüklenemiyor. hatası alıyorum yardım eder misiniz ?
hangisi
Bazı modelleri hiç kullanmıyor, kendi teknolojini kullanıyorum.Mac OS'ların UEFI BIOS'unda CSM in açık olup olmadığını ve UEFI Class'ını bilmediğimden Windows 10 kurmanızı öneririm.
benim sürüm el captain o yüzden olmazMac OS'ların UEFI BIOS'unda CSM in açık olup olmadığını ve UEFI Class'ını bilmediğimden Windows 10 kurmanızı öneririm.
hangi cihaz?benim sürüm el captain o yüzden olmaz
derken ?@EFI Shell, Apple kendi belirtiyor hangi cihazlara hangi Windows OS’leri kurabileceği hatta kullanım kılavuzunda bile yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam.
hangi cihaz?
Bir bilgisayar kuracaksınız ya hani, ise o cihazin modeli ne?derken ?
Herhalde uyumluluk ve benim dediğim mevzu ile alakalı. Biliyorsundur Windows Vista/7 UEFI Class 3 ve üzeri UEFI BIOS'larda kurulmuyor. Kilitleniyor açılırken. Tek yolu CSM i açmak fakat onlarda olsa bile BIOS INTH10 olmadığından işe yaramıyor.@EFI Shell, Apple kendi belirtiyor hangi cihazlara hangi Windows OS’leri kurabileceği hatta kullanım kılavuzunda bile yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam.
hangi cihaz?
Onun icin degil, sürücü desteği vermiyor Apple.Herhalde uyumluluk ve benim dediğim mevzu ile alakalı. Biliyorsundur Windows Vista/7 UEFI Class 3 ve üzeri UEFI BIOS'larda kurulmuyor. Kilitleniyor açılırken. Tek yolu CSM i açmak fakat onlarda olsa bile BIOS INTH10 olmadığından işe yaramıyor.
2. Sebepde bu olabilir.Onun icin degil, sürücü desteği vermiyor Apple.
13 inç, 2009 OrtasıBir bilgisayar kuracaksınız ya hani, ise o cihazin modeli ne?
(Late 2008 gibi)
iso yokkende aynı hatayı veriyorduHerhalde uyumluluk ve benim dediğim mevzu ile alakalı. Biliyorsundur Windows Vista/7 UEFI Class 3 ve üzeri UEFI BIOS'larda kurulmuyor. Kilitleniyor açılırken. Tek yolu CSM i açmak fakat onlarda olsa bile BIOS INTH10 olmadığından işe yaramıyor.
Vista ve 7 tam desteğe sahip.13 inç, 2009 Ortası
Mesaj otomatik birleştirildi:
iso yokkende aynı hatayı veriyordu
Bunlarda 32 bit EFI yok mu?Vista ve 7 tam desteğe sahip.
Var. (Late 2008 Pro ve üstünde var)Bunlarda 32 bit EFI yok mu?
O zaman 10 ya da 8.1 kurmalı UEFI biçimde. UEFI kurma zorunluluğu var diye biliyorum Mac'lerde.
Kurabilir 64 Bit olarak, 8.1 kurarsa ses sürücüsü çalışmaz, 10’u bilmiyorum.O zaman 10 ya da 8.1 kurmalı UEFI biçimde. UEFI kurma zorunluluğu var diye biliyorum Mac'lerde.
UEFI zorunluluğu yok mu?Kurabilir 64 Bit olarak, 8.1 kurarsa ses sürücüsü çalışmaz, 10’u bilmiyorum.
O cihazda mi?UEFI zorunluluğu yok mu?
En güzeli Ubuntu 20.04 32 bit UEFI olarak kurması. UEFI den düşürmemek için. RAM 2 ise daha mantıklı olur.O cihazda mi?
Yanlış bilmiyorsam yok fakat yenilerde var, eski cihazlarda tam bir fikrim yok (annemdeki Late 2008’e kurmuştum ve 64 Bit legacy idi).
Olur, baştan beri demeye çalıştığım şey bu.ÇÖZÜLDÜ - Disk bölüntüleme sorunu - osxinfo.net: Hackintosh Türkiye Destek Platformu bu arada bunları uygularsam olur mu ?
[
RAM Kaç GB?dediklerinizden hiçbirşey anlamadım![]()
terminali atiyim mi bakarsanız çok sevinirimOlur, baştan beri demeye çalıştığım şey bu.
2RAM Kaç GB?
Windows 7 yi boşverin o zaman. 2GB RAM ile kullanılmaz Windows felan. Hem desteğide yok. Birde Legacy kurulum yapmanız gerekecek. O yüzden Ubuntu Linux 20.04 32 bit indirip UEFI biçimde dual boot yapmak olacaktır.terminali atiyim mi bakarsanız çok sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
2
Öncelikle disk izlencesi'ni deneyin olmazsa atın.terminali atiyim mi bakarsanız çok sevinirim![]()