Redmi Pro telefonum boot ekranında kaldı ne yapmalıyım?
--- Gönderi Güncellendi ---
@Fragger çok acil yardıma ihtiyacım var.
--- Gönderi Güncellendi ---
@Fragger çok acil yardıma ihtiyacım var.
Açamıyorum çünkü ilk aldığımda IMEI sorunu vardı onu düzelttim ama Mi hesabı düzelttiğmi fark etmedi.usta cihaz bootloopda kalmiş bootloader kilidi açik mi ?
Yok ama IMEI sorunu düzeltmeme rağmen geçersiz Imeı diyor ve oturum açmıyor.hocam cihazda mi hesabi sorunu yok değil mi ? Yani unutulmuş mi hesabi sorunu ?
bootloader kilidi açik olmayan cihaza stabil rom harici rom kurulmaz.Bir tane global rom var bende resmi olmayan. O da olur mu? Merak ettim.
Tamam. Stabil güncel rom var bende zaten. Ne yapmam gerek?bootloader kilidi açik olmayan cihaza stabil rom harici rom kurulmaz.
fastboot rom mu yoksa recovery rom mu ? fastboot rom harici kurulum yapamayizTamam. Stabil güncel rom var bende zaten. Ne yapmam gerek?
bu işe yaramazEkli dosyayı görüntüle 20316
Bu rom var bende.
şeye bakiyorum sitede global developer romu yok mu bunun ona bakiyorum şuan China romda turkçe dil olmazEkli dosyayı görüntüle 20317
Bu olur değil mi? İniyor şu an.
şeye bakiyorum sitede global developer romu yok mu bunun ona bakiyorum şuan China romda turkçe dil olmazEkli dosyayı görüntüle 20317
Bu olur değil mi? İniyor şu an.
Ben zaten Amerikan İngilizcesi ile kullanıyorum.şeye bakiyorum sitede global developer romu yok mu bunun ona bakiyorum şuan China romda turkçe dil olmaz
o zaman bunu kurabilirsin. Sorun yokBen zaten Amerikan İngilizcesi ile kullanıyorum.
Nasıl kuracağım? Telefon açılmadığı için bilgisayar görmüyor.o zaman bunu kurabilirsin. Sorun yok
cihazi edl moduna alman gerekiyor yada fastboot driverlarini pc de manue olarak tanitip miflash 64bit versiyonla flashlaman lazim. Yanlis kurulum yaparsan cihazi hard brick edebilirsin. Tecruben yoksa uzaktan bağlantiyla halletmek en doğrusu olur.Nasıl kuracağım? Telefon açılmadığı için bilgisayar görmüyor.
Tecrübem yok maalesef.cihazi edl moduna alman gerekiyor yada fastboot driverlarini pc de manue olarak tanitip miflash 64bit versiyonla flashlaman lazim. Yanlis kurulum yaparsan cihazi hard brick edebilirsin. Tecruben yoksa uzaktan bağlantiyla halletmek en doğrusu olur.
Çok teşekkürler.Bilgisayarında Windows un 64 bit versiyonu kurulu degil mi ? Eğer ki 64 bit versiyon kuruluysa alpemix indir uzaktab bağlanayim bilgisayarina çozeyim senin işini
recem hocam yardımına ihtiyacım var bende mi 6 var ve fastboot da kaldım hiçbirşey yapamıyorum. yardımcı olur musun banaBilgisayarında Windows un 64 bit versiyonu kurulu degil mi ? Eğer ki 64 bit versiyon kuruluysa alpemix indir uzaktab bağlanayim bilgisayarina çozeyim senin işini