Boğaziçi Rezilliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emin:)
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Reaksiyon puanı
645
Para ne alaka devlet okulu ????
o kadar emin olma oraya girmek için biraz para ile bir amca yetiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

kardeş sana mı dedim ne maydonoz oluyon. Aynen yönetimi ele aldım da diktatörlük yapıyom. Sözlük kullan diktatör neymiş öğren. Terbiyeyi senden öğrencek değiliz kendine gel muhattap olma
ne kadar kabasın biz sana hakaret etmiyoruz ama ona rağmen acınası bir şekilde hakaret ediyorsunuz

emin:)

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,124
Üni. öğrencisi olarak söylüyorum bunları.Okulumda 4 tane PKK,PYD yandaşı var.Okulda türk bayraklarını yaktılar bir kere.Ama rektörümüz odasına çağırmaktan başka bir şey yapmadı.

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389
Bu ülke böyle hep ezilmeye mahkum kalacak , suçu yine öğrencilere atanlar var ya..

Öğrenciler haklı bir şekilde okulunu da AKP'Nin siyaset alanına çevirmelerini istemiyorlar , haksız atama olunca..

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,124
Bu ülke böyle hep ezilmeye mahkum kalacak , suçu yine öğrencilere atanlar var ya..

Öğrenciler haklı bir şekilde okulunu da AKP'Nin siyaset alanına çevirmelerini istemiyorlar , haksız atama olunca..
Amacımız öğrencilere karşı çıkmak değil.Türkiyede eylem yapabilirler,yasalarda bun koruyor zaten.Bizim dediğimiz rezillik orada Öğrencilerin arasına karışan Teröristler.

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,519

Devletin klasik oyunu bu zaten. Sıkışınca eylem yaptıracak bir malzeme çıkarıyorlar, sonra eylem olunca 2 tane terörist indiriyorlar meydana. En sonunda polise saldırıyorlar falan filan, teröristler eylem yaptığına göre devlet haklı diyor halk. Olay Ak partiye artan güvenle sonuçlanıyor.

Boğaziçi kazanmış öğrencilerin, böyle şeylere kanmaması lazım ama onlarında elinden bir şey gelmiyor. Birileri düzgünce eylem yapacak oldu mu, bu halaycı teröristler teleport oluyor eylem bölgesine. Eylem yapanları haksız duruma düşürüyor.

Ak parti bunu o kadar güzel ayarlıyor ki, halk eylem yapamaz oluyor. Diktatörlüğün yumuşatılmış hali kısaca.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,124
Devletin klasik oyunu bu zaten. Sıkışınca eylem yaptıracak bir malzeme çıkarıyorlar, sonra eylem olunca 2 tane terörist indiriyorlar meydana. En sonunda polise saldırıyorlar falan filan, teröristler eylem yaptığına göre devlet haklı diyor halk. Olay Ak partiye artan güvenle sonuçlanıyor.

Boğaziçi kazanmış öğrencilerin, böyle şeylere kanmaması lazım ama onlarında elinden bir şey gelmiyor. Birileri düzgünce eylem yapacak oldu mu, bu halaycı teröristler teleport oluyor eylem bölgesine. Eylem yapanları haksız duruma düşürüyor.

Ak parti bunu o kadar güzel ayarlıyor ki, halk eylem yapamaz oluyor. Diktatörlüğün yumuşatılmış hali kısaca.
Aynen öyle,eylem yapmak yukarda dediğim gibi yasal (abartılmadığı sürece) ama işin içine terörist girince...

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,519
Sanmam,ama fikrine saygı duyuyorum.Bazıları gibi hemen insanlara "At Gözlüğü" giydirmiyorum.
Bence öyle. Böyle olaylar hep devlet sıkışınca oluyor nedense artık :) Bende fikrine saygı duyuyorum tabii ki.

Bu eylemlerde Canan Kaftancıoğlunda en önlerdeydi onuda mı devlet yolladı oraya ? CHP neden dahil olur bir Üniversitede ki eyleme !!!
Ben CHP ile alakalı bi şey demedim. Savunmadım. Hep aynı şeyi yapıyorsunuz. Devlete eleştiri yapınca, devreye CHP'yi sokuyorsunuz hep. Tamam, anladık CHP kötü, ateist, hain. Aksini iddia etmedim.
"AKP'li değilim ama" diyen tiplerdensiniz diye tahmin ediyorum.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,124
Bu eylemlerde Canan Kaftancıoğlunda en önlerdeydi onuda mı devlet yolladı oraya ? CHP neden dahil olur bir Üniversitede ki eyleme !!!
Canan'ın Terörist olduğu açık bir şekilde ortada.Olaylar çok karışık.Ama bir bildiğim varsa eylemdekileri birileri ÖZEL olarak yolladı.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Bence öyle. Böyle olaylar hep devlet sıkışınca oluyor nedense artık :) Bende fikrine saygı duyuyorum tabii ki.

Ben CHP ile alakalı bi şey demedim. Savunmadım. Hep aynı şeyi yapıyorsunuz. Devlete eleştiri yapınca, devreye CHP'yi sokuyorsunuz hep. Tamam, anladık CHP kötü, ateist, hain. Aksini iddia etmedim.
"AKP'li değilim ama" diyen tiplerdensiniz diye tahmin ediyorum.

Bir iddiade bulunacaksan veya bir şey ifade edeceksen delilin belgen olacka. Kesin devlet yolluyordur teroristleri deyip kaçamazsın böyle mantık olmaz.
Devletin işi gücü yok kendi atadığı rektörü protesto edin diye oraya adam yollayacak gidin polis ile çatışın DHKP-C marşı söyleyin mi diyecek öyle mi ? Hatta bu isimleri bir gün sonra tutuklayacak haa bakın bunlar terör bağlantılı diyecek... Çok güzel senaryo.:)

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,124
Bir iddiade bulunacaksan veya bir şey ifade edeceksen delilin belgen olacka. Kesin devlet yolluyordur teroristleri deyip kaçamazsın böyle mantık olmaz.
Devletin işi gücü yok kendi atadığı rektörü protesto edin diye oraya adam yollayacak gidin polis ile çatışın DHKP-C marşı söyleyin mi diyecek öyle mi ? Hatta bu isimleri bir gün sonra tutuklayacak haa bakın bunlar terör bağlantılı diyecek... Çok güzel senaryo.:)
Filmini çeksek acaba kaç puan alır?

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,519
Güzel senaryo. Devlette uyguluyor. DHKP-C'de muhtemelen gerçek üyelerinden fazla mit ajanı var. Bunu kanıtlayamam tabii ki ama inanmak size kalmış.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,124
Güzel senaryo. Devlette uyguluyor. DHKP-C'de muhtemelen gerçek üyelerinden fazla mit ajanı var. Bunu kanıtlayamam tabii ki ama inanmak size kalmış.
MIT Ajanımı? :D :D Cidden filmlik senaryo..

MIT ajanı tabikide var.Ama Devlet onları mağara haritası çizdirerek görevlendiriyor.

Reaksiyon puanı
10,315
Darbe döneminden beri ilk defa dışardan rektör atanmış
MELİH BULU KİMDİR?
Melih Bulu, lisans eğitimini 1992 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü'nde, Yüksek Lisans ve Doktora eğitimlerini ise Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü'nde tamamladı.

Prof.Dr. Bulu, özel sektörde TUSAŞ'da proje mühendisi olarak CASA, Atak Helikopter ve F-16 Programlarında çalıştı. P&G'de Fabrika Müdür Yardımcılığı görevinde özellikle verimlilik ve maliyet tasarrufu alanlarında görevler aldı.

Benzeri şekilde çalışma hayatında gerek profesyonel gerekse girişimci olarak bir çok üretim ve servis sektöründeki firmada strateji ve yönetim konularında danışmanlıklar yaptı.

Prof. Bulu 2009'da başlayan tam zamanlı akademik kariyeri boyunca bölüm başkanlığı, dekanlık, MBA koordinatörlüğü, uluslararası işbirliği koordinatörlüğü görevlerinde bulundu.

2017 tarihi itibarıyla Uluslararası Rekabet Araştırmaları Kurumu'nun Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüten Bulu, 2011'den bu yana İstanbul Elektrik Elektronik Makine ve Bilişim İhracatçıları Birliği Ar-Ge Pazarın Yönetim Kurulu Üyesidir.

Öyle iddia ettiğiniz pek dışardan da sayılmıyormuş!
Bu arada kariyer olarak da gördüğün gibi Ağrı'nın dağ eteklerinde davar çobanlığı yapmıyormuş! :)

Bir başka mevzu dışardan olması... Pek dışardan sayılmasa da devletin diğer bütün kurumlarına sürekli dışarıdan kişiler seçilir, problem olmaz da işlerine gelince rektörlük için problem olması da ayrı bir paradoks.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Öyle iddia ettiğiniz pek dışardan da sayılmıyormuş!
Bu arada kariyer olarak da gördüğün gibi Ağrı'nın dağ eteklerinde davar çobanlığı yapmıyormuş! :)

Bir başka mevzu dışardan olması... Pek dışardan sayılmasa da devletin diğer bütün kurumlarına sürekli dışarıdan kişiler seçilir, problem olmaz da işlerine gelince rektörlük için problem olması da ayrı bir paradoks.
Üniversite yönetiminin 3 aday seçip cb'nin ataması başka, durduk yere kendi başına karar verip ataması başka.

Reaksiyon puanı
10,315
Üniversite yönetiminin 3 aday seçip cb'nin ataması başka, durduk yere kendi başına karar verip ataması başka.
Bu tarz bir yetkisi de varsa onu kullanmış yeğenim. Sonuçta kitabına uygunsa olur böyle vakalar deriz. Mesela Sezer de CB iken üç kişiden en az oy alanı seçtiği çok olmuştu. O zaman kimse gık bile demediydi. De, sorun şuymuş, yeni öğrendim! :)

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Bu tarz bir yetkisi de varsa onu kullanmış yeğenim. Sonuçta kitabına uygunsa olur böyle vakalar deriz. Mesela Sezer de CB iken üç kişiden en az oy alanı seçtiği çok olmuştu. O zaman kimse gık bile demediydi. De, sorun şuymuş, yeni öğrendim! :)

Büyük oyunu görmüşsünüz helal olsun.

xdal

Asistan
Reaksiyon puanı
78

gerçekten vizyonuna hayranım. 98 yılında atak helikopteri projesinde yer aldığı için protesto edildiği çok açık. Yandaşlıkla ne alakası var ki anlamadım.