Boğaz Harbi'ne destek olun!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CODON
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Şu an ki grafikler Call of Duty 3,4 seviyesi civarında. Bu destek ile grafik motorunu değiştirip herşeyi yeniden kaplarlar ise müthiş birşey çıkabilir ortaya ama bu haline de şükür.

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Şu an ki grafikler Call of Duty 3,4 seviyesi civarında. Bu destek ile grafik motorunu değiştirip herşeyi yeniden kaplarlar ise müthiş birşey çıkabilir ortaya ama bu haline de şükür.

Hedefleri COD 2 seviyesine gelebilmek(grafik yapay zeka ses)

Cloakengaged

Dekan
Reaksiyon puanı
147
Şu an ki grafikler Call of Duty 3,4 seviyesi civarında.

Call of Duty 4 seviyesinde mi? Call of Duty 4'ün low seviyesi mi? Yok eğer yüksek ayardaki seviyesiyse büyük başarı.
Ama gördüğüm resimlere göre pek öyle değil. Taş çatlasa Call of Duty 2 seviyesinde olabilir en fazla.

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Grafik deyince sadece kaplama anlıyorsanız evet bazı kaplamalar üst düzey oyunda.

Fakat ışık,gölge,duman ve patlama efektleri de önemli.

Burda daha beta seviyesinde olan bir oyundan bahsediyoruz.ANCAK tavsiyem deniz savaşları betası ile kara savaşlarını karşılaştırın arada büyük farklar var ve eğer alacaklaeı oyun motoru işlerini kolaylaştırabilirse iyi bir grafiö göreceğiz.

Oyun şuana kadar Torque 3D grafik motoru ile geliştirildi.İsterseniz youtubedan grafik motorunun sağladığı özelliklere bakabilirsiniz.

Ben onları çok iyi bir şekilde takip ediyorum.Şuana kadarki süreçte sadece böyle bir oyunun yapılabileceğini gösterdi ancak oyunun gerçek geliştirme süreci yeni başlıyor.En kötü 3 seneye çıkar(yapımcılar 1.5 diyor)

Cloakengaged

Dekan
Reaksiyon puanı
147
Evet youtubeden bakdım biraz.
O motorla orta seviye bir şey çıkarabilirler.
3 sene sonra çıkarsa dönemin "düşük" kalite grafiğine denk gelir.
Ama Türkiye'nin oyun sektörünün pek gelişmemiş olmasını göze alırsak büyük başarı.

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Senaryo çalışmarından sonra yeni grafik motoru alınacakmış.

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Aslında Mount Blade gibi rpg / fps tarzı bir oyun olsaydı daha iyi olurdu. En azından oyunu başta satar sonra geliştirirlerdi. Beta 1 e bakmıştım yıllar önce ama oldukça vasat bir çalışma olmuş. Umarım en kısa sürede başarıyla çıkarırlar.

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Oyun yeniden yapılacak arkadaşlar, Teknogirişim 2011'de devlet desteği aldığı için, maddi sorun çözüldü. Sistem aynı ancak kaplamalar, oyun motoru v.s yenileniyor. Oyunun çıkışı da ertelendi doğal olarak.

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Oyun yeniden yapılacak arkadaşlar, Teknogirişim 2011'de devlet desteği aldığı için, maddi sorun çözüldü. Sistem aynı ancak kaplamalar, oyun motoru v.s yenileniyor. Oyunun çıkışı da ertelendi doğal olarak.

Oyun çıkışı ertelenmedi. Yapımcılar uzun zamandır yeni grafik motoru almayı planlıyorlardı ve belirtiyorlardı.Şimdiye kadar yayınlanan tüm görseller oyunu çıkartmaya kararlı olduklarını göstermek içindi.

Sonuç olarak zaten şuana kadar teknik anlamda bir şey yapmadılar ve çıkış tarihini kesinlikle etkilemeyecek.

Yapımcılara göre 1.5 yıl bana göre 2 seneye bu işi hallederler.