Bobo ayrılmaya karar verdi !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mila12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Beşiktaş'ın golcü oyuncusu Bobo Devison, sezon sonunda Beşiktaş'tan ayrılmak istiyor.

Siyah-Beyazlı takımda gösterdiği performansla Brezilya Milli Takımı'na seçilmeyi başaran golcü oyuncunun, sezon sonunda Siyah-Beyazlı takımla yollarını ayırma kararı aldığı öğrenildi. Genç golcünün, özellikle Brezilya Milli Takımı'na seçildikten sonra talipleri arttı.

Fransız kulüplerinin, 8 milyon Euro'yu bulan gayri resmi teklifleri, Beşiktaş'ın iştahını kabartıyor. Siyah-Beyazlı yönetim, gelecek cazip tekliflere kapalı olmadığını her fırsatta ifade ediyor. Hatta Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, yıldız oyuncunun alternatifi olarak Standart Liege'de oynayan Sırp forvet Milan Jovanoviç'i takibe aldı.

Bobo'nun Beşiktaş'tan ayrılmayı düşünmesinin altında ise Siyah-Beyazlı yönetimin tüm oyunculardan "Alacağımız yoktur" şeklinde imzalı belge istemesinin önemli rol oynadığı ortaya çıktı. Bir tek Ricardinho'nun imzalamadığı belgeyi Bobo'nun da menajerleri ile konuştuktan sonra imzaladığı belirtildi. Bu imzayı attıktan sonra kendine Avrupa'da takım aramaya başlayan yıldız oyuncunun yakın çevresine Beşiktaş'tan ayrılmak istediğini söylediği öğrenildi.

Siyah-Beyazlı yönetim de Bobo'da herhangi bir sıkıntı yaşamamak için alacakları konusunda işi sıkı tutuyor. Oyuncunun nisan ayı ücretlerini hesabına yatıran yönetim, Bobo'nun başka bir takıma transfer olması halinde bir sorun yaşamak istemiyor. Bobo'dan büyük bir gelir bekleyen Siyah-Beyazlı yönetim, şartların oluşması halinde golcü oyuncuyu gönderecek. 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunan golcü futbolcunun 600 bin Euro'luk ücretine yönetim, Şampiyonlar Ligi'nde gösterdiği performanstan dolayı zam yapmıştı.

Kaynak

FeeLiT

Asistan
Reaksiyon puanı
3
İyi topçuydu deriz arkasından yolu açık olsun.

RadoN

Dekan
Reaksiyon puanı
3
milli takımına seçildi, talepleri arttı diye bırakmış yani..
vaybe yolu açık olsun diyorum..

abanoz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
sinan 8i duymuş bırakmazmı? ordan gelecek parayla alır 3-5 tane topal yada kör futbolcu (: