Bobiler

kromozom

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşın söylemek istediğini anlamak için bobilerde biraz zaman geçirmiş olmak gerek
birine 68 iq'ya sahipsin forumu kirletiyorsun demek için de bi durup düşünmek lazım benim iq'm kaç diye
Burda Yazdığınız Saçma Sapan Cevapları Anlamak İçin Kimse Gidip Sizin Sitenizde Vakit Geçirmez Burası Tarayıcının Adres Satırında da Gördüğün Gibi SDN Burda SDN Uslubuyla Konusulur Cevap Verilir
Siz Önce Bu Ayrımı Yapmayı Öğrenin Sonra İQ Meselesini Konuşuruz

makine ediyorumeymiş hıh

mdkbet

Profesör
Reaksiyon puanı
89
Burda Yazdığınız Saçma Sapan Cevapları Anlamak İçin Kimse Gidip Sizin Sitenizde Vakit Geçirmez Burası Tarayıcının Adres Satırında da Gördüğün Gibi SDN Burda SDN Uslubuyla Konusulur Cevap Verilir
Siz Önce Bu Ayrımı Yapmayı Öğrenin Sonra İQ Meselesini Konuşuruz

makine ediyorumeymiş hıh

sen iq'nu düzelt sana o zaman cevap vericem
şimdi cevap versemde pek bi anlamı olmayacak

hellmarch

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Öncelikle kimse kimsenin düşüncelerine engel koyamaz.
Yapan yaptığı yanlışın elbet farkına varır.Dalga geçilecek şeyler var, geçilmeyecek şeyler var.İlla aklına uç bi fikir geldiyse bunu herkesle paylaşmak zorunda değilsin.Bazı parlak! fikirler kişide kalmalı.

Birde olay sadece bobilere mal edilmemeli.Unutmayın orada A'da var Z' de ;)
Tabi bazılarının bunu anlaması için bahsettikleri iq'ya az da olsa sahip olmalı. Hani çok fazla demiyorum "biraz" olsun iq sahibi olsun yeter.

MdbK

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Mizah'la dalga geçmek arasında dağlar kadar fark var. Dalga geçmekte aşağılamak vardır. Ama burada öyle birşey yok. Sadece farklı bir yorum getirmiş arkadaş. Eğer Evrim teorisini hakaret sayıyorsanız zaten diyebilceğim hiçbir şey yok. Ama burada kimseye hakaret edilmemiş veya dalga geçilmemiş. Eğer Tanrı'yı küçük harfle yazmalarından bahsediyorsanız, isterseniz sitedeki konulara bir bakın. Hiç büyük harf kullanılmış bir başlık var mı diye. Kasıtlı yapılmış bir hareket değil yani. Sitenin formatı öyle herhalde. Üye olmadığım için bir deneme yapamıyorum ama açılmış olan bütün başlıklar küçük harfle yazılmış.

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Bazı kişilerin hayatı olarak gördüğü değerler var ?
Bu değerlerle dalga geçilmemesi gerekiyor gerçekten.

muko

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Mizah'la dalga geçmek arasında dağlar kadar fark var. Dalga geçmekte aşağılamak vardır. Ama burada öyle birşey yok. Sadece farklı bir yorum getirmiş arkadaş. Eğer Evrim teorisini hakaret sayıyorsanız zaten diyebilceğim hiçbir şey yok. Ama burada kimseye hakaret edilmemiş veya dalga geçilmemiş. Eğer Tanrı'yı küçük harfle yazmalarından bahsediyorsanız, isterseniz sitedeki konulara bir bakın. Hiç büyük harf kullanılmış bir başlık var mı diye. Kasıtlı yapılmış bir hareket değil yani. Sitenin formatı öyle herhalde. Üye olmadığım için bir deneme yapamıyorum ama açılmış olan bütün başlıklar küçük harfle yazılmış.
Bence yanlış düşünüyorsun çünkü insanlar için kutsal olan şeyler şaka konusu bile olmamalıdır.

Kendi adıma konuşayım ben müslümanım tepkimi göstermez isem öbür tarafta bunu hesabını ben vereceğim. Bu benim inanışım.
Ki söz konusu olan bizi yaratan.
Şakaya gelecek bir konu değil yani benim inanışıma göre.

Ordakiler boyle davranarak benim şakaya bile gelmemesini düşündüğüm durumda şaka yapıyorlar. buda beni rahatsız ediyor o yüzden tepki gösteriyorum.

QaFeİN

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Bence yanlış düşünüyorsun çünkü insanlar için kutsal olan şeyler şaka konusu bile olmamalıdır.

Kendi adıma konuşayım ben müslümanım tepkimi göstermez isem öbür tarafta bunu hesabını ben vereceğim. Bu benim inanışım.
Ki söz konusu olan bizi yaratan.
Şakaya gelecek bir konu değil yani benim inanışıma göre.

Ordakiler boyle davranarak benim şakaya bile gelmemesini düşündüğüm durumda şaka yapıyorlar. buda beni rahatsız ediyor o yüzden tepki gösteriyorum.

Sana Sonuna Kadar Katılıyorum muko Ayrıca Bana Göre Evrimleşme Teorisi Sadece Bi Saçmalıktan İbaret

hellmarch

Profesör
Reaksiyon puanı
20
zihniyet bu olduktan sonra yapacak bi' şey yok. sen inanmayan adama şerefsiz vs dersen adam senden dahada nefret eder. Onları kendi tarafına çekeceğinize daha çok itiyorsunuz sonra daha büyük karmaşa çıkıyor. Yazık ya

QaFeİN

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Bu Knuyu Açanlara Bırakta Bıraz Kinimizi Kusalım

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Ya Bu Sitenin İyi Tarafı Var Kötü Tarafı Var Soğudum Bundan

kuyuduzu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Siteye birkaç kez girmişliğim var. Arkadaş tavsiyesi üzerine oldu. Girmeyeceğim o siteye artık ve arkadaşa göstereceğim beğendiği sitenin yediği haltları!
Haberdar oldum sayenizde Allah razı olsun. "Ahirette görüşürüz.." diye bolbilere konu açan arkadaştan da Allah razı olsun.

bu site zaten manyak bu siteyi yapanı diyarbakır deli hastanesine yatırmak lazım geçende kabeyi modifiye etmişler galiba bunlar hristiyan:hammer::cursing:

Sanmam. Ya münafıktır ya da dinsiz, atesist falan.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Ben bunu yeni gördüm ama bence gayet de yaratıcı olmuş. :)

Tanrı'nın olmadığını söylememişler ki... Tanrı'nın espiri anlayışının olmadığını mı düşünüyorsunuz?

Bence O da gülüyordur bunlara. :)

muca_kaleyn

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Bence öyle konular açmamalısınız çünkü bilmeyene de göstermiş oluyorsunuz.

son.durak.27

Profesör
Reaksiyon puanı
11
cok buyuk bir şirk ya nedemek herkezle bir şekilde yakıştırma yapıyorla ama bu şekilde olamaz ya kınıyorum.... ve nefret edenler arasındayım

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
İyice saçmalamışlar Allah ıslah etsin...

braveheart.fb

Profesör
Reaksiyon puanı
92

(pskpt yaptı) 0 balon 1 log
şimdi belli oluyor neden bu kadar çok konuştukları...

Ben Burda nerde hakaret var anlayamadım. Bunu eleştirmek için söylemiyorum. Samimi olark soruyorum. sanırım kadının fazla konuşmasına dikkat çekmek istemiş. Benmi yanlış anlıyorum. yada nereyi tam olarak anlamdım?

paşalı

Asistan
Reaksiyon puanı
3
sitenin tel,nosu mail adresini bilen var mı?

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Yha bende bu bölümü hiç farketmemiştim.Gerçekten bu siteye bir daha girilmez.Dalga geçilecek başka konumu kalmadı.İyice sapıttılar...

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Resimlere baktım çok sapkın bunlar saçmalamışlar resmen...

LaX

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Rezillik Diz Boyu..
Seviyordum Bu Resmi Gördükten Sonra.. Yuh! Diyorum.
Allahu Teâla Cc. ile dalga geçtikleri için bence o site kapatılmalı.. Hayır, kapatmasalar bile o resimleri neden silmiyorlar ?!

origami__1988

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Böyle bir bölüme izin veriyorlar göz yumuyorlar sa düşünceleri belli

bir daha da bu siteye de girmem istediği kadar komik paylaşımlar yapsınlar

yavuz_4106

Dekan
Reaksiyon puanı
51
Paylaşımları güzeldi ama çizgiyi aştılar..

lauset

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Bunları yayınlanmaya bilir.Kimse İnsanların İnançları ne olursa olsun dalga gecmemeli.