süper bende tabulardan nefret ediyorum.
Tabuları yıkmak için yeni tabular çıkarmaya çalışma zihniyeti de bir tabu değil mi...
süper bende tabulardan nefret ediyorum.
Burda Yazdığınız Saçma Sapan Cevapları Anlamak İçin Kimse Gidip Sizin Sitenizde Vakit Geçirmez Burası Tarayıcının Adres Satırında da Gördüğün Gibi SDN Burda SDN Uslubuyla Konusulur Cevap Verilirarkadaşın söylemek istediğini anlamak için bobilerde biraz zaman geçirmiş olmak gerek
birine 68 iq'ya sahipsin forumu kirletiyorsun demek için de bi durup düşünmek lazım benim iq'm kaç diye
Burda Yazdığınız Saçma Sapan Cevapları Anlamak İçin Kimse Gidip Sizin Sitenizde Vakit Geçirmez Burası Tarayıcının Adres Satırında da Gördüğün Gibi SDN Burda SDN Uslubuyla Konusulur Cevap Verilir
Siz Önce Bu Ayrımı Yapmayı Öğrenin Sonra İQ Meselesini Konuşuruz
makine ediyorumeymiş hıh
Tabi bazılarının bunu anlaması için bahsettikleri iq'ya az da olsa sahip olmalı. Hani çok fazla demiyorum "biraz" olsun iq sahibi olsun yeter.Öncelikle kimse kimsenin düşüncelerine engel koyamaz.
Yapan yaptığı yanlışın elbet farkına varır.Dalga geçilecek şeyler var, geçilmeyecek şeyler var.İlla aklına uç bi fikir geldiyse bunu herkesle paylaşmak zorunda değilsin.Bazı parlak! fikirler kişide kalmalı.
Birde olay sadece bobilere mal edilmemeli.Unutmayın orada A'da var Z' de![]()
Bence yanlış düşünüyorsun çünkü insanlar için kutsal olan şeyler şaka konusu bile olmamalıdır.Mizah'la dalga geçmek arasında dağlar kadar fark var. Dalga geçmekte aşağılamak vardır. Ama burada öyle birşey yok. Sadece farklı bir yorum getirmiş arkadaş. Eğer Evrim teorisini hakaret sayıyorsanız zaten diyebilceğim hiçbir şey yok. Ama burada kimseye hakaret edilmemiş veya dalga geçilmemiş. Eğer Tanrı'yı küçük harfle yazmalarından bahsediyorsanız, isterseniz sitedeki konulara bir bakın. Hiç büyük harf kullanılmış bir başlık var mı diye. Kasıtlı yapılmış bir hareket değil yani. Sitenin formatı öyle herhalde. Üye olmadığım için bir deneme yapamıyorum ama açılmış olan bütün başlıklar küçük harfle yazılmış.
Bence yanlış düşünüyorsun çünkü insanlar için kutsal olan şeyler şaka konusu bile olmamalıdır.
Kendi adıma konuşayım ben müslümanım tepkimi göstermez isem öbür tarafta bunu hesabını ben vereceğim. Bu benim inanışım.
Ki söz konusu olan bizi yaratan.
Şakaya gelecek bir konu değil yani benim inanışıma göre.
Ordakiler boyle davranarak benim şakaya bile gelmemesini düşündüğüm durumda şaka yapıyorlar. buda beni rahatsız ediyor o yüzden tepki gösteriyorum.
zihniyet bu olduktan sonra yapacak bi' şey yok. sen inanmayan adama şerefsiz vs dersen adam senden dahada nefret eder. Onları kendi tarafına çekeceğinize daha çok itiyorsunuz sonra daha büyük karmaşa çıkıyor. Yazık yaŞerefsizler
bu site zaten manyak bu siteyi yapanı diyarbakır deli hastanesine yatırmak lazım geçende kabeyi modifiye etmişler galiba bunlar hristiyan:hammer::cursing:
+1:thumbdown:İyice saçmalamışlar Allah ıslah etsin...