Soru Bmw 3 Serisi Vs Audi Q3

Berker Güler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
29
merhabalar biliyorum ikisi aynı sınıf değil ama ikisinden birini alıcağım ya bmw 320İ 2021 vs Audi Q3 35 TFSI sizce hangisi?İkiside çok iyi araçlar ikiside dolu olucak.Uzun yola vs çıkıcağız ikisinin de fiyatları hemen hemen aynı ama birisi 3 serisi birisi q3 insan arada kalıyor q3 için fiyatı çok pahalı deniyor katılıyorum da ama sonuç olarak sizce 320i 2021 mi alayım Audi Q3 35 TFSI mı?

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070
Biraz zevk ve ihtiyaç meselesi ancak benim şahsi görüşüm 3 serisinden yana.

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
İkisi de farklı tipte araç olduğu için tamamen sizin zevkinize bağlı ancak ben olsam BMW 3 serisine yönelirdim.

DESLAER

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
628
q3 derken 2021 s line mı? 750k ya daha fazla seçeneğiniz olabilir bana kalırsa

Berker Güler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
29
Biraz zevk ve ihtiyaç meselesi ancak benim şahsi görüşüm 3 serisinden yana.
Bana da öyle geliyor ama sonuç olarak ciddi bir rakam vericeğim ve içi kadar dışı da önemli olmalı bence 3 cidden çok güzel ama tek bana mı öyle geliyor bilmiyorum da heryerde görüyorum alırsam dikkat çekmez gibi geliyor amacım hava atmak falan değil allah herkese nasip etsin de q3 sanki bi tık daha görenler bakar gibi Dıştan Q3 içten 3 gibi bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

q3 derken 2021 s line mı? 750k ya daha fazla seçeneğiniz olabilir bana kalırsa
Advanced düşündüm s line pek yakışmıyor gibi arazi suvu gibi bir tık daha iyi

DESLAER

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
628
bu iki araçtan yakıt tüketimi q3 daha iyi daha yüksek daha geniş bmw 3 8 ileri q3 sanırsam 6 bana göre bu 2 araçtan q3 ama plazalara gidip bi içine oturup test sürüşü yapmanızı tavsiye ederim

Berker Güler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
29
bu iki araçtan yakıt tüketimi q3 daha iyi daha yüksek daha geniş bmw 3 8 ileri q3 sanırsam 6 bana göre bu 2 araçtan q3 ama plazalara gidip bi içine oturup test sürüşü yapmanızı tavsiye ederim
Corona sebepi pek yapamadım ama yapıcağım cidden çok zor bir seçim Q3 2018de tanıtıldığı için bir tık daha eski gibi içten.Bmw iç dış çok güzel ama tek sıkıntı dıştan premium gibi durmuyor nedense Ahmet mehmet herkeste var gibi bir havası var ig de heryerde eski kasa yanlayan 3 gördüğümüz için güzel bir izlenim bırakmadı sanırım

DESLAER

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
628
Corona sebepi pek yapamadım ama yapıcağım cidden çok zor bir seçim Q3 2018de tanıtıldığı için bir tık daha eski gibi içten.Bmw iç dış çok güzel ama tek sıkıntı dıştan premium gibi durmuyor nedense Ahmet mehmet herkeste var gibi bir havası var ig de heryerde eski kasa yanlayan 3 gördüğümüz için güzel bir izlenim bırakmadı sanırım
ben karşılaştırma yaparak q3 ü söyledim uzun yola gideceğiniz için daha geniş daha ferah bir araç daha iyi olur diye düşündüm bakarsanız skoda superb kağıt üzerinde (teknik olarak) q3 den 1 tık üstte fiyat olarak aşağıda isterseniz bu fiyat bandındaki araçları size özellikleri ile listeleyebilirim sonuçta çok büyük para verip araba alacaksınız en iyisini seçmeniz sizi daha çok memnun eder

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070
Bana da öyle geliyor ama sonuç olarak ciddi bir rakam vericeğim ve içi kadar dışı da önemli olmalı bence 3 cidden çok güzel ama tek bana mı öyle geliyor bilmiyorum da heryerde görüyorum alırsam dikkat çekmez gibi geliyor amacım hava atmak falan değil allah herkese nasip etsin de q3 sanki bi tık daha görenler bakar gibi Dıştan Q3 içten 3 gibi bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

q3ten çok daha dikkat çekici bir araç bence 3 serisi. daha sportif ve agresif bir görünümü var. q3 daha aile arabası görünümünde bana göre :) bmwnin kanında var sportiflik.

Berker Güler

Öğrenci
Reaksiyon puanı
29
ben karşılaştırma yaparak q3 ü söyledim uzun yola gideceğiniz için daha geniş daha ferah bir araç daha iyi olur diye düşündüm bakarsanız skoda superb kağıt üzerinde (teknik olarak) q3 den 1 tık üstte fiyat olarak aşağıda isterseniz bu fiyat bandındaki araçları size özellikleri ile listeleyebilirim sonuçta çok büyük para verip araba alacaksınız en iyisini seçmeniz sizi daha çok memnun eder
q3ten çok daha dikkat çekici bir araç bence 3 serisi. daha sportif ve agresif bir görünümü var. q3 daha aile arabası görünümünde bana göre :) bmwnin kanında var sportiflik.
Cidden öyle ama nasıl denir ülkemize yakışmıyor mu denir c station wagon veya a4 avant da düşündüm de mercedesden de audiden de vazgeçtim elimde aktif a4 2017 c180 coupe 2017 var ikisinden de tadımı aldım alırsam bmw 3 en full m paket alıcağım işte öyle olursa tadına varılır gibi olabilir