Blur PC İnceleme

Salt Okunur

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Kıran kırana yarışmaya ne dersiniz? Öne geçemiyorsanız ateş edin! PC, PS3 ve X360 kullanıcılarıyla buluşan Blur'u enine boyuna inceledik.

Yıllarımız Need for Speed, Test Drive, Gran Turismo ve Forza Motorsport gibi serilerle geçti. Artık piste yeni yapımların çıkmasının vakti gelmişti. Geçtiğimiz hafta tanıttığımız Split/Second, türün klasik çizgisinden sıyrılmayı iyi başarmış bir oyundu. Şimdi de elimizde (10 yaş ve üstü için) Blur var. Tıpkı rakibi Split/Second gibi, standart yarışların kurallarını hiçe sayan Blur, arcade tarzın müdavimleri için mağazaların raflarında yer buldu.

11276253359.jpg

Xbox'ın meşhur yarış serisi Project Gotham Racing'in arkasındaki ekip Bizarre Creations imzalı Blur, firmanın deneyimlerini aktardığı sağlam bir oyun olmuş. Bu kez Xbox 360'ın yanında PlayStation 3 ve PC için de oyun geliştiren Bizarre Creations, adeta yarış oyunlarının alışılageldik kurallarını baştan aşağı değiştirmiş.

:: Blur oyunu hakkındaki görüşlerinizi bizimle paylaşın.

Yazan: Aykut Göker
SDN - http://shiftdelete.net

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Zevkli gibi :)

LastKing93

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Hoşuma gitti makinamı iyileştirdiğimde oynamak isterim (: Güzel bir incelemeydi Emeğinize Sağlık..

Junas

Doçent
Reaksiyon puanı
7
tuş kombinasyonlarını değiştirememek çok kötü olmuş.

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
Güzel oyun ama ben pek beğenmedim nfs bundan daha iyi...

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Birkere nfs ile bunu karşılaştırmak yanlış olur siz bu oyunu oynarken şu gözle bakacaksınız. Arcade bir oyun birsürü lisanslı aracı parçalıyorsunuz efektler güzel vurdu kırdı var. Siz bu oyunda ne gerçekcilik ne similasyon nede sokak yarışları aramamalısınız. Ben oynadım efektleri filan gayet iyi...

fprot

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güzel oyun şuan oynuyorum tavsiyem Sistemi güzel olmayanlar hiç indirmesin yada almasın sağlam pc istiyor tabi oyundan zevk almak istiyorsanız.

ByPsychooo

Doçent
Reaksiyon puanı
15
oyun güzel, 1 hafta önce çekmiştim, zevkli.. ayrıca tuş kombinasyonları da değişebiliyor.