Blur Şov Yapıyor

Salt Okunur

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Geçtiğimiz gün yurt dışında satışa sunulan Blur, dünya oyun otoriteleri tarafından övgüyle karşılandı. Yayınlanan yeni trailer'ı da, Blur'un adeta gövde gösterisi oldu!

Xbox'ın meşhur yarış serisi Project Gotham Racing'in tasarımcıları Bizarre Creations'ın ellerinden çıkan Blur, geçtiğimiz gün yurt dışında piyasaya sürüldü. Oyun otoritelerinden aldığı yüksek puanlarla beraber olumlu eleştiriler alan Blur için yeni bir trailer yayınlandı.
Videoyu Kaçırmayın

[SDNTV]http://trailers-ll.gametrailers.com/gt_vault/11209/t_blur_launch.flv[/SDNTV]
Oyundan alınan güzel görsellerle süslenen videoda, Blur'un takdire şayan atmosferine tanık oluyoruz. Yapım, PlayStation 3, Xbox 360 ve PC platformları için raflarda yer buldu.​
:: Sizce Blur, yeni bir Need for Speed olabilir mi?​
 ​

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
süper görünüyor denemek lazım ..

Y!LM@Z

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Oyun gerçekten güzele benziyor
Sanırım bu tarz oyunlar dahada artacak çünkü split second ile blur tek kelimeyle ikiz gibiler

aruchan.blog

Profesör
Reaksiyon puanı
56
herşeyi anladım da yolun ortasındaki bi işareti toplayıp onunla başka araçları falan parçalıyoruz...bu nasıl oluyo? yok yok...bu NFS olamaz...yanından bile geçemez...gerçi grafikleri çok iyi ama mantık yok...sevmedim

arkabisrem

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Oyunu dün yükledim. 15-20 dak. denedim. Ve hemen kaldırdım. Tavsiye etmem berbat bir oyun. Grafikleri güzel ama saçma geldi bana.

Cloakengaged

Dekan
Reaksiyon puanı
147
Split Second da bunun kadar dandik. ikisini de tavsiye etmem.

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
en çok beklediğim oyunlar carmageddon yenisi ve rollcage stage oyunları birde burnout :D
oyun güzele benziyor ama uzaktan davulun sesi hoş gelir :D

brokenxxl

Doçent
Reaksiyon puanı
5
dirt2 forza3 ten sonra bana öyle pek heyecan verici bi yapım gibi gelmiyor klasik parçala öncekini

kam turalı

Doçent
Reaksiyon puanı
14
ıslık ıslıııııııık..
çok güzel bi oyuna benziyo.

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
Arabalar güzel iyi oyuna benziyor grafiklerde iyi ama blur yeni bir need for speed olamaz en iyisi nfs üstüne başka araba yarışı oyunu tanımam...

selfishloop

Asistan
Reaksiyon puanı
3
herkes nfs ile karşılaştırmış ne alakası var ki bu oyunun nfs ile? bu tür oyunlar burn out, flatout 3 tarzı oyunlardır, meraklısınada gayet zevklidirler.

masterofcoders

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Split second bence çok eğlenceli ama bu bluru 10 dk oynadım ve sildim pc den.

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49
herkes nfs ile karşılaştırmış ne alakası var ki bu oyunun nfs ile? bu tür oyunlar burn out, flatout 3 tarzı oyunlardır, meraklısınada gayet zevklidirler.

Bende onu yazacaktım vazgeçmiştim. Millet pc kullanıcısı olup NFSden başka yarış oyunu bilmediği için normaldir bu kıyaslamalar :D

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
herşeyi anladım da yolun ortasındaki bi işareti toplayıp onunla başka araçları falan parçalıyoruz...bu nasıl oluyo? yok yok...bu NFS olamaz...yanından bile geçemez...gerçi grafikleri çok iyi ama mantık yok...sevmedim

Neye göre nfs olamaz. Son detaylarda oynuyorum oyunu grafikler gerçekten mükkemmel. Ve lisanslı araçları parçalamak çok zevkli ve eğlenceli bence. Şuan class D deyim ve oyunu çok beğendim ben. Nfs üzerine başka yarış oyunu olamaz düşüncesi en fazla carbona kadar gider. Nfs zamanında çok iyi işler yaptı most wanted gibi. Daha sonra genel bir bozuluma gitti. Bir arkdaşında dediği gibi nfs den başka oyunlarda var :)