Arkadaşlar,benim bluetoothlu klavyem ve farem var.Herhangi bi usb olmadan direkt bilgisayara bağlanıyor.Yanlışlıkla bluetooth simgesine tıkladım ve klavye,fare gitti.Çözümü var mı?Yoksa kablolu klavye ve fare mi almam gerekiyor.
Bluetooth'u şifre girmeden önce açabiliyor muyum?Bir mouse bulman lazım
Denedim ama olmadı.Klavye veya mouse'taki açma tuşuna biraz daha uzun süre basılı tutunca bilgisayarda bu klavye ve mouse cihazlarının tekrar görünmesi lazım.
Bilemedim. Bende de bluetooth'lu mouse var. Bazen güncellemelerden sonra tanımıyor. Kayıtlı cihazlardan siliyorum. Sonra mouse'un güç tuşuna biraz daha uzun süre basılı tutuyorum (Tek tık ile açma değil. Biraz da basılı tutmak lazım. O zaman farklı bir moda geçiyor). Bilgisayar tekrar görüyor mouse'u. Ben de tekrar bağlanıp kaydedip kullanmaya devam ediyorum.Denedim ama olmadı.
Galiba kablolu klavye ve fare bulmam gerekiyor.Bilemedim. Bende de bluetooth'lu mouse var. Bazen güncellemelerden sonra tanımıyor. Kayıtlı cihazlardan siliyorum. Sonra mouse'un güç tuşuna biraz daha uzun süre basılı tutuyorum (Tek tık ile açma değil. Biraz da basılı tutmak lazım. O zaman farklı bir moda geçiyor). Bilgisayar tekrar görüyor mouse'u. Ben de tekrar bağlanıp kaydedip kullanmaya devam ediyorum.