Öneri Bluetooth fare almak ne kadar mantıklı?

Isari

Asistan
Reaksiyon puanı
49
Arkadaşlar merhaba,
Başlıkta belirttiğim gibi, sizce Bluetooth fare almaya gerek var mı? Alma sebebim aslında herhangi bir alıcı vs. ile uğraşmamak. Çünkü birden fazla (2-3) bilgisayar ile çalışıyorum farklı zamanlarda. Faremi alıp götüreyim istiyorum alıcı vs. sök-tak uğraşmadan. Alırsam ne gibi sorunlar beni bekliyor olacak? Hangi modeli tavsiye edersiniz?

Teşekkürler şimdiden...

eskiyeniahmet

Asistan
Reaksiyon puanı
97
ben bluetooth fareyi kullandım pili kaliteli olmalı ve uzun ömürlü almalı pil olarak duracell i öneririm
bluetooth fare olarak bunu öneririm
ama ben bunun dışında bir fare kullandım ama bu mause da denedim

hakanyargici

Profesör
Reaksiyon puanı
959
Alacağın farelerde değişiklik gösterir. Aynı anda 2-3 cihaza bağlanan Logitech'in 3 ve 3S modeli var diye biliyorum. Fiyatı tuzlu fakat amacın oyun değilse para ile alabilceğin en başarılı model.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben bluetooth fareyi kullandım pili kaliteli olmalı ve uzun ömürlü almalı pil olarak duracell i öneririm
bluetooth fare olarak bunu öneririm
ama ben bunun dışında bir fare kullandım ama bu mause da denedim
Eleştiri olarak Magic Mouse windows platformlarında Mac verimliliğinde çalışmıyor. Apple ürünü Apple'da kullanmak gün sonunda daha avantajlı oluyor.

TKK

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Arkadaşlar merhaba,
Başlıkta belirttiğim gibi, sizce Bluetooth fare almaya gerek var mı? Alma sebebim aslında herhangi bir alıcı vs. ile uğraşmamak. Çünkü birden fazla (2-3) bilgisayar ile çalışıyorum farklı zamanlarda. Faremi alıp götüreyim istiyorum alıcı vs. sök-tak uğraşmadan. Alırsam ne gibi sorunlar beni bekliyor olacak? Hangi modeli tavsiye edersiniz?

Teşekkürler şimdiden...
Arada engel olmassa bluetooth bağlantısi kesilmez artisi soket kullanmiyosun iyi bence ki zaten hem bluetooth hem adaptorlu özellikli mouselar var

Reaksiyon puanı
19,113
Arkadaşlar merhaba,

Teşekkürler şimdiden...
Kabloludan daha rahat ve mantıklı. Odanın en köşesine gidip yatağınızdan bile farwyi kullanabilirsiniz. Klavyede öyle olsa mükemmel oluyor.

Hopeツ︎

Profesör
Reaksiyon puanı
2,185
Tamam, kablosuz her şey daha rahat... Ama kullanıma, stabiliteye önem veriyorsanız gerekli tecrübeyi yaşayıp benim gibi kablolu macerasına dönmeniz an meselesi olacaktır. İlla ki gerek olduğunu düşünmüyorum buna o yüzden.

Isari

Asistan
Reaksiyon puanı
49
Cevaplarını için teşekkürler. O halde şimdilik mevcut emektarlarım ile devam edeyim.

Utku92

Dekan
Reaksiyon puanı
3,822
Cevaplarını için teşekkürler. O halde şimdilik mevcut emektarlarım ile devam edeyim.
Bende rog pugio 2 mouse var 3 modlu. Kablo 2.4 ve bluetooth modlu. Aşırı memnunum tasarım ve ele tutuş da iyi.