Bluetooth eşleşmemiş bir cihaz daha az mı zararlıdır?

heathrow

Doçent
Reaksiyon puanı
55
Akıllı saat aldım. Ancak saatin bluetooth bağlantısını kesmek mümkün değil, kapatılamıyor. Geceleri bluetooth sinyaline maruz kalmak istemiyorum.

Soru şu:
Eşleşmemiş bir bluetooth cihaz daha mı az zararlıdır?

Geceleri bağlantıyı kessem, bluetooth sinyali yaysa bile, eşleşmemiş olduğu için daha mı az zararlı olur?

Teşekkürler

Merchrior

Asistan
Reaksiyon puanı
160
Cep telefonunun yaydığı radyasyon Bluetoothtan katbekat daha zararlı. Bluetooth sağlığınız açısından ne gibi bir zarar verebilir ki?

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
Akıllı saat aldım. Ancak saatin bluetooth bağlantısını kesmek mümkün değil, kapatılamıyor. Geceleri bluetooth sinyaline maruz kalmak istemiyorum.

Soru şu:
Eşleşmemiş bir bluetooth cihaz daha mı az zararlıdır?

Geceleri bağlantıyı kessem, bluetooth sinyali yaysa bile, eşleşmemiş olduğu için daha mı az zararlı olur?

Teşekkürler
Bluethotu telefondan Kapat Şarj Yer

heathrow

Doçent
Reaksiyon puanı
55
Cep telefonunun yaydığı radyasyon Bluetoothtan katbekat daha zararlı. Bluetooth sağlığınız açısından ne gibi bir zarar verebilir ki?
Vereceği zararın boyutu henüz kestirilemiyor, henüz bilinmiyor, uzun vadede belli olacağı söyleniyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bluethotu telefondan Kapat Şarj Yer
Evet geceleri telefonun bluetooth'unu kapatmayı kast ediyorum :) Cihazınkini kapatamıyoruz.

Merchrior

Asistan
Reaksiyon puanı
160
Vereceği zararın boyutu henüz kestirilemiyor, henüz bilinmiyor, uzun vadede belli olacağı söyleniyor.
Çok uzun zamandır telefon sinyaline zaten maruz kalıyorsun. Uzun vadede 5 kat daha zararlı olan bir şeyin etkisini henüz gözlemledin mi?

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet geceleri telefonun bluetooth'unu kapatmayı kast ediyorum :) Cihazınkini kapatamıyoruz.
Olması Lazım Az Kurcala

non4me

Asistan
Reaksiyon puanı
53
Bluetooth sinyali ev içinde maksimum 15-20mt mesafeye yayılır telefon sinyali ise yüzlerce metre sizce hangisi daha zararlı?