Yakın zamanda Xiaomi Mi Band 2 almayı düşünüyorum telefonu çok sık olmasada sıklıkla kullanan biriyim bluetooth her gün açık duracağından dolayı şarj sıkıntısı çeker miyim diye düşündüm ? Yani bu bluetooth tüm gün açık olunca şarj çok yer mi?
az yer kardeşim hatta hiç hissetmessin kafan rahat olsunÜni de okuyorum bilekliği saat olarak ve spor amaçlı işte kaç adım atmışım o gün onlara bakmak için kullanıcam
Yakın zamanda Xiaomi Mi Band 2 almayı düşünüyorum telefonu çok sık olmasada sıklıkla kullanan biriyim bluetooth her gün açık duracağından dolayı şarj sıkıntısı çeker miyim diye düşündüm ? Yani bu bluetooth tüm gün açık olunca şarj çok yer mi?
Üni de okuyorum bilekliği saat olarak ve spor amaçlı işte kaç adım atmışım o gün onlara bakmak için kullanıcam
Samsung'larda S Healt diye bir App vardı yanlış hatırlamıyosam. Oda spora yardımcı oluyor telefonun Samsung'sa almana gerek yok...Üni de okuyorum bilekliği saat olarak ve spor amaçlı işte kaç adım atmışım o gün onlara bakmak için kullanıcam
fikirden çok kafasını karıştırır bu.iPhone 5 kullanıyorum, bluetooth kulaklık ile şarjım %30 iken yaklaşık 1,5 saat müzik dinleyebildim. Bataryam bozuk, ve başka hiç bir şey açık değildi. Sadece bluetooth ve müzik.
Belki fikir verir.