berat güven
Doçent
Arkadaşlar Xiaomi Mi True Wierless Earbuds Basic S aldım bugün elime geldi ama bi sorum olacak bu bluetooth 5.0 destekliyor benim telefon 4.1 oyunlarda ses gecikmesi veya mesafe kaybı oluyormu ?
0.9 fark varArkadaşlar Xiaomi Mi True Wierless Earbuds Basic S aldım bugün elime geldi ama bi sorum olacak bu bluetooth 5.0 destekliyor benim telefon 4.1 oyunlarda ses gecikmesi veya mesafe kaybı oluyormu ?
Hayır sorun olmaz.Arkadaşlar Xiaomi Mi True Wierless Earbuds Basic S aldım bugün elime geldi ama bi sorum olacak bu bluetooth 5.0 destekliyor benim telefon 4.1 oyunlarda ses gecikmesi veya mesafe kaybı oluyormu ?
Çok olmuyor. 4.1 ve 5.0 arasında neredeyse hissedilmeyecek bir gecikme farkı var. Hissetmezsiniz.Arkadaşlar Xiaomi Mi True Wierless Earbuds Basic S aldım bugün elime geldi ama bi sorum olacak bu bluetooth 5.0 destekliyor benim telefon 4.1 oyunlarda ses gecikmesi veya mesafe kaybı oluyormu ?
bağlandım sorun yok ama bazı müziklerde son sesde cok cok cok az bi cızırtı var bazıları bluetooth dip ses ondan bişey olmaz bi süre sonra duymuyosun diyolar ve 2 saat once olmuştu şuan bişi duymuyorumTelefona bağlandı mı?
Benim bluetooth 4 lü telefonuma bağlanmamıştı.bağlandım sorun yok ama bazı müziklerde son sesde cok cok cok az bi cızırtı var bazıları bluetooth dip ses ondan bişey olmaz bi süre sonra duymuyosun diyolar ve 2 saat once olmuştu şuan bişi duymuyorum
benimki 4.1 ama bilmiyorum acaba şundan olabilirmi yanında birde bugün mi band 5 sipariş verdim ikisde bağlı oluyor bu sorun yaratırmı ?Benim bluetooth 4 lü telefonuma bağlanmamıştı.
Sorun yaratabilir. İkisinin bağlı olması değil mi band 5 ile bağlantıda sıkıntı olabilir.benimki 4.1 ama bilmiyorum acaba şundan olabilirmi yanında birde bugün mi band 5 sipariş verdim ikisde bağlı oluyor bu sorun yaratırmı ?
Hayır sorun olacağını sanmıyorum.Arkadaşlar Xiaomi Mi True Wierless Earbuds Basic S aldım bugün elime geldi ama bi sorum olacak bu bluetooth 5.0 destekliyor benim telefon 4.1 oyunlarda ses gecikmesi veya mesafe kaybı oluyormu ?