Bluestacks Yükleniyor Sorunu Nasıl Çözülür ? [Anlatım]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Deleted member 216045
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
iyi de olmuyor ki :) framework bütün sürümleri yüklü zaten başka bir çözümü yokmu :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
dediklerinizi yaptım ancak hala yüklenıyorda kalıyor ? son sürüm güncel sitesinden indirdim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
çözümlü filan diyorsunuzda çözüm yalan

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende de aynı şey oldu yükleniyor diyo ama açılmıyo en az 1 saat bekledim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bakalım su anda iniyor insallah calısır.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sadece bununla çözülmeyenleri de var aynı sorun ama çözümü farklı

onun içinde bluestacks yükeldikten sonra program ekle/kaldır dan sadece bluestacks app player i kaldırıp tekrar kurunca çözülüyor..

Dediklerini yaptığımızda sanırım netframework uygulamalarından eksik olanları indirip kuruyor. Yani yukarıdaki arkadaşın dediği gibi netframework yüzünden hata vermiş olma olasılığı yüksek.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sadece BLUESTACK APPS. yi silin ve programı tekrar kurun.

Berkayilmaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sadece bununla çözülmeyenleri de var aynı sorun ama çözümü farklı

onun içinde bluestacks yükeldikten sonra program ekle/kaldır dan sadece bluestacks app player i kaldırıp tekrar kurunca çözülüyor..

Arkadaşın yazdığı doğru. Bende de kurulmuyordu bluestacks app 'i kaldırdım yenıden kurdum düzeldi. Teşekkürler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
çok teşekkür ederim gerçekten app lı sildim oldu sağol abii

S

SDN Okuru

SDN Okuru
vallahi kaç gündür kafayı yemiştim sizin sölediğiniz gibi yaptım tıkır tıkır çalışıyor 1 sorum olucak ETERNİTY oyunlarını yüklemiyor onunda bi çözümü varmı ??

S

SDN Okuru

SDN Okuru
abi benim pc tam yuklenırken kapandı actıgımda calısmadı sıldım tekrar yukluyorum. yuklu program dıyo

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bütün herşeyi denedim ama sürekli eror 25000 hatası veriyor :cursing::cursing: yardım edebilirseniz sevinirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben de app playeri kaldırıp tekrar kurdum düzeldi bi deneyin bence, .net framework 4 ü de kurun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:crying:Ya Kardeş bende sildim de bidaha kurulmuyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende kuruldu. ebook okumak istiyorum fakat kitapları atabileceğim bir dizin yok.

kadir5050

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaslar on kere yukleyıp sıldım ugrastım olmadı.. app dosyasını sılınce sorun duzelıyor... bende de aynısı oldu sıldım duzeldı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben 106 mb lık eski bir sürümünü buldum onu kurdum. Program çalıştı ancak app ile ilgili sorun verdi. Yeni sürümü var diye uyarı veriyordu. Daha önce yeni sürümünü 5-6 defa kurmuştum olmamıştı. Şu app.... ile başlayan dosyayı kaldırarakta denedim olmamıştı. Ancak güncelleme yap deyince kuruldu ve çalıştı. Hem de programı Windows 8 single language yüklü asus tablete kurdum. Oyunlardan bir kaçını kurdum ve çalıştı. Hatta şu söylediklerini tekrarlayan kedi bile çalıştı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben windows 7 kullanıyorum anakartımın modeli realtek RTL8169/8110 ailesi PCI gigabit şeklinde devam eden bir anakart. Ekran kartını birşekilde bulup kurdum olmadı sanırım ekran karı ve anakart için windows 7 güncellemesi olmadığından olmadı. Başka bir formülü var mı xp mi kurmam lazım bu programı kullanmak için

S

SDN Okuru

SDN Okuru
BEN SORUNUN ÇÖZÜMÜNÜ BULDUM kurulum yaptıktan sonra kapatın saat simgesinin yanından çıkış yapın sonra c: program files girin orda bluestack klasörünü bul içinde hd-startlauncher isim uygulama dosyası var ona çift tıkla download runtime data açılacak yüklenene kadar bekle hiçbirşey yapma kendi açılacak yükleniyor yazısı gelecek gene sabırlı ol açılacak hemen kolay gelsin işletim sistemim windows 7 32 bit yapamayanlara team wiever ile yardımcı olurum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı programı baştan sona mı yükleyelim yoksa sadece bluestacks app mi yükleyeceğiz lütfen yardım edin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:biggrin:Herşeyi Rainy Dream Biliyor Diğerlerinin Söyledikleri İşe Yramıyo

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yüklerken 25000 hatasi veriyor bunun çözümünü bilen yardim etsin bir zahmet:crying:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Win7 ve Net. FrameWork 4.5 yüklü olmasına rağmen yine de "Loading" bölümünde takılı kalıyor.