Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar bluestacks yükledim fakat açılmayınca tekrar kaldırdım yeniden yüklemeye çalışınca bilgisayar içinde programın bulunduğuna dair hata verdi lütfen yardım edim bluestacks la ilgili her şeyi kaldırdım ama hata yine geliyo
Uninstaller 2012 programıyla tekrar kaldır dostum. Program tüm kırıntılara kadar kaldırıyor kaldırmak istediğini birde öyle deneyip tekrar yüklemeye çalış derim...
bu uygulamanın sürekli işlemciyi turboda çalıştırma sebebi nedir acaba çözebilen var mı ? uygulamayı yüklediğimde ben çok kasıyodu uygulama, sonra ram düşük olduğu içinmiş. pc nin rami 16gb olduğundan 4 gb ını bluestacks e verdim regeditten memory i 4096 yaptım. ama şu dikkatimi çekti. turbo boost teknolojisi uygulaması sürekli 3.20 de çalışıyor diyor işlemciye. buda bilgisayarın ısınmasına sebep oluyor haliyle. ama nette araştırdım bunun çözümü yok gibi. Bilen varsa açıklarsa sevinirim.